Centrā “Poga” bezmaksas bērnu neirologa un uztura speciālista konsultācijas

Rehabilitācijas centrs “Poga” jūlijā un augustā piedāvā bezmaksas programmas “Dakteris POGA”” konsultācijas. Programma dod iespēju saņemt konsultācijas pie augsti kvalificētiem speciālistiem bērnu neiroloģijā un uztura zinātnē, lai laicīgi atklātu problēmas un saņemtu ārstniecību.

Programmā “Dakteris POGA” bērniem līdz 18 gadu vecumam, ar ģimenes ārsta norīkojumu, vizītes pie bērnu neirologa un uztura speciālista ir bezmaksas un tiek apmaksātas no ziedojumiem. Jo katrs bērniņš ir pelnījis saņemt vislabāko.

Kad bērniņam sāp puncītis vai austiņa, kad naktīs ir slikti sapnīši vai valodiņa neraisās, tad mammas un tēti ir satraukti. Katrs vecāks grib palīdzēt savam bērnam un redzēt to veselu. Dažkārt saslimšana ir tikai īslaicīga, bet dažkārt simptomi var liecināt par nopietnu saslimšanu vai bērna attīstības traucējumiem. Tad vajadzīgs zinoša un iejūtīga speciālista padoms, lai sniegtu bērnam savlaicīgu palīdzību. Vajadzīgs dakteris POGA, kas vecākus un bērnus saprot un mīl!

Programmā “Dakteris POGA” pieņem bērnu neirologs dr. Mikus Dīriks un sertificēta uztura speciāliste Baiba Grīnberga.

Dr. Mikus Dīriks ir rehabilitācijas centra “Poga” galvenais ārsts un neirologs. Ieguvis bērnu neirologa kvalifikāciju, stažējies “Charite” Slim**cas Neiroloģijas kl**ikā, Berlīnē, Vācijā. Regulāri uzstājas ar ziņojumiem Bērnu neirologu biedrības sēdēs un starptautiskās konferencēs. Dr. Dīriks ir specializējies šādās neiroloģiskās saslimšanu grupās – neirorehabilitācija, psihomotorās attīstības aizture, cerebrāli As**srites traucējumi, galvassāpes, demielinizējošas saslimšanas, perifērās nervu sistēmas Sli**bas.

Sertificēta uztura speciāliste Baiba Grīnberga kvalifikāciju ieguvusi Rīgas Stradiņa Universitātē un maģistra grādu cilvēka fizioloģijā (bioloģijā) Latvijas Universitātē. Latvijas Diētas un Uztura speciālistu Asociācijas biedrs, ikdienā ir docētāja jaunajiem studentiem. Ar lekcijām, referātiem un prezentācijām piedalās dažādās konferencēs, semināros Latvijā un ārzemēs. Uztura speciālists izvērtē pacienta Vese***as stāvokli, ēšanas paradumus, ikdienas fizisko aktivitāti. Pamatojoties uz iegūto informāciju, sniedz uztura rekomendācijas.

Rehabilitācijas centrā “Poga” pieejami unikāli un moderni pakalpojumi – audiologopēds, ergoterapeits, osteopāts, bērnu masāžas, fizioterapijas, rehabilitācijas kursi bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, gaitas robots G-EO System, sensorā istaba u.c.

“Dakteris POGA” speciālisti pieņem rehabilitācijas centrā “Poga”, Sēlpils ielā 2c, Rīgā, zaļajā un klusajā Pārdaugavā. Pie centra klientu ērtībai, bezmaksas autostāvvieta. Pieteikties vizītei var pa tālruni 24968968.

Leave a Comment