Cepta liellopu gaļas krūtiņa: garda gaļas ēdiena recepte

Cepta liellopa krūtiņa ir ļoti garšīga. Šī ēdiena pagatavošana ir vienkārša, bet prasa daudz laika.

Liels gaļas gabals, apmēram pieci kilogrami, ilgi marinējas un ilgi cepas. Bet rezultātā jūs iegūsiet maigu un aromātisku ēdienu, no kura nav iespējams atrauties.

Tradicionāli Teksasā šādi gaļu gatavo uz grila. Taču, ja jums nav grila, var izmantot arī cepeškrāsni. Tas nebūs ļoti autentiski, bet tik un tā būs garšīgi.

Sastāvdaļas:

5 kg liellopa krūtiņas;

paprika;

ķiploki;

kaltēti Vidusjūras garšaugi;

sinepes;

sāls;

pipari;

olīveļļa.

Lasi vēl: Aptaukošanās mājdzīvniekiem: kā palīdzēt mājdzīvniekam zaudēt svaru

Pagatavošanas recepti meklējiet nākamajā lapā!

Leave a Comment