Cēsu tirgū esot parādījušies Krā***ki, kas šmaucas ar viltus As**sdesām un gaļu

Rūjienas novada cūkkopības saimniecība SIA “Kunturi” konstatējusi, ka Cēsu tirgū parādījušies Krā***ki, kas par saimniecības zīmolu uzdod nezināmas izcelsmes preci, līdz ar to gūstot labumu uz sveša zīmola rēķina, portālu laukos.la.lv informē uzņēmuma pārstāve Gunta Bole.

“Šie cilvēki pircējiem stāsta, ka viņi tirgo divu veidu “Kunturu” As**sdesas – gatavotas no smalkiem putraimiem un no rupjiem putraimiem. Taču tā nav taisnība. Mums ir tikai viena veida As**sdesas – no rupjiem putraimiem. Turklāt Cēsu tirgus paviljonā mums ir savs stends, un tā ir vienīgā vieta Cēsīs, kur pie mūsu pārdevējas var iegādāties “Kunturu” As**sdesas, izņemot tiešo piegādi uz klienta mājām,” teica G.Bole.

Viņa arī norādīja, ka “Kunturi” nekādā gadījumā nav pret konkurenci, kura ir jebkura uzņēmuma attīstības dzinulis, taču uzņēmumā iestājas par godīgu konkurenci.

“Kopš 2008.gada pamazām esam attīstījuši zīmolu “Kunturi”, pirmos 10 gadus ar smaidīgo cūciņu, tagad ar lakoniskāku un modernāku vizuālo izskatu. Visus šos gadus esam prezentējuši sevi kā dabīga produkta ražotājus, un tie, kas mūs zina, ir pārliecināti, ka “Kunturu” produkts ir labs. Taču vienmēr ir bijuši kādi ne tik godīgi darboņi, kas uz mūsu labās slavas rēķina grib pārdot savu saražoto. Protams, vienmēr ir mazliet dusmas un skumji, ka mūsu ilgo gadu un ilgspējīgas filozofijas augļus izmanto citi, un labi vēl, ja viņu produkts atbilst mūsu kvalitātei. Diemžēl visbiežāk tā nav, un tieši mums nākas uzklausīt klientu sūdzības par produktu, kuru mēs pat neesam ražojuši.” teica uzņēmuma pārstāve.

Lasi arī: Vientuļā māmiņa par ierašanos uz savu dvīņu dzimšanas dienu, no vecākiem prasīja naudu un šobrīd saņem pamatīgu kritiku

Viņa arī teica, ka uzņēmumā piedāvā piegādāt mājās sadalītas cūkas, kur katru pozīciju safasē atsevišķi.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk par dusmīgo kliemtu zvaniem

Leave a Comment