Cēsu tirgū esot parādījušies Krā***ki, kas šmaucas ar viltus As**sdesām un gaļu

“Kādu dienu atskanēja zvans no dusmīga klienta, kurš teica, ka tik slikti izcirstu gaļu nav redzējis. Sākumā nesapratām, kā tā var būt, jo mūsu dalītāju galu sadala izcili. Līdz nonācām pie iepakojuma – gaļa esot sasviesta visa kopā, kā nekad nedarām. Un vēl melnajā atkritumu maisā… tad sākām jautāt, kāds izskatījās buss un šoferis, un izrādās – tiešām kāds cits uzdevies par “Kunturu” pārstāvi, ielicis sludinājumu un stāstījis, ka ved gaļu no “Kunturiem”.Nevar gan noliegt, ka reizēm arī klienti paši ko sajauc – piemēram, ja kāds cits mājražotājs ir no Rūjienas puses, klients pat nepajautā, kā viņu sauc, automātiski pieņemot, ka tie esam mēs,” atzina uzņēmēja.

Tāpat “Kunturu” pārstāve teica, ka uzņēmuma produktu droši var iegādāties firmas veikaliņos vai pasūtot piegādi mājās, kā arī pie sadarbības partneriem SIA “Firma Madara’89 veikalos “top!” vai SIA “Lauku Rudzupuķe veikalos Rimi “Klēts”.

“Kunturu” As**sdesas, kuras vienmēr gatavošanas beigās tiek apdūmotas, tās ir skaistas, mazliet spīdīgi brūnas.

Jau ziņots, ka “Kunturu” pamatdarbība ir cūkgaļas ražošana ar pilnu ražošanas ciklu no sivēnu izaudzēšanas līdz svaigas, atdzesētas un sadalītas, kā arī maltas un kūpinātas cūkgaļas realizācijai. Firmai ir sava kautuve, kā arī veikalu tīkls, tostarp autoveikals.

Lasi arī: Vientuļā māmiņa par ierašanos uz savu dvīņu dzimšanas dienu, no vecākiem prasīja naudu un šobrīd saņem pamatīgu kritiku

“Kunturu” lielākais īpašnieks ar 87% kapitāldaļu ir zemnieku saimniecība “Saktas”, 5% katrai pieder Santai Premanei un Guntai Bolei, savukārt pa 0,50% katram pieder vēl sešām privātpersonām.

Avots:

 

Leave a Comment