Četri vienkārši ieteikumi karstai seksuālajai dzīvei

1. Skūpstīties, skūpstīties un skūpstīties…!
Aptrūkstas vārdu, lai pateiktu cik skūpsti ir nozīmīgi. Tiem piemīt bezgalīgas variācijas iespējas – sākot ar skūpstu uz kakla ar elpas vilcieniem, kaislīgu franču skūpstu līdz pat skūpstiem intīmajās zonās. Kādā aptaujā 62 procenti Vācijas sieviešu atzina, ka viņām skūpsti ir ļoti svarīgi, savukārt starp vīriešiem skūpsti ļoti svarīgi ir 46 procentiem.

2. Rīkojieties pašapzinīgi!
Ar to, saprotams, nav domāts, savam partnerim nesaudzīgi uzspiest savu gribu, bet gan pašapzinīgi izpētīt sava mīļotā ķermeni. Sieviete, kas zina, ko viņa vēlas un to paņem, ir neiedomājami erotiska. “Ir seksīgi, ja kāds atklāti parāda, kas viņam patīk, uzņemas iniciatīvu un uzdrīkstas nedaudz vairāk,” saka attiecību eksperte Līza Fišbaha.

3. Izmantojiet lubrikantu!
Lubrikantu seksa laikā var izmantot dažādos veidos: gan pie viņa, gan pie jums. Tas var pastiprināt baudu jūsu partnerim, kuram jūs ar rokām stimulējat peni mīlas rotaļu laikā. Un otrādi, lubrikants nodrošina arī mitrumu, kad viņš jūs apmierina ar pirkstiem. Atrodami uz ūdens, eļļas un silikona bāzes veidoti lubrikanti. Tāpat tiem ir dažādi aromāti, piemēram, zemeņu. Citi lubrikanti nodrošina arī patīkamu siltumu ādai.

4. Izrādiet, kas jūs ceļ debesīs!
Saprotams, ka ideālās attiecībās partneri runā par savām, seksuālajām vēlmēm. Tikai dažreiz tas nemaz nav tik viegli – galu galā pastāv ļoti smalka līnija starp dalīšanos vēlmēs un kritiku. Tam pretstatā ļoti labi darbojas, ja jūs parādiet savas vēlmes. Vai tā ir jūs partnera roka, kuru jūs maigi novadāt uz vietu, kur jums visvairāk patīk, ka tā atrodas vai baudkāra stenēšana, kas viņam dod signālu: “Tas, ko tu tagad tur dari, man ļoti patīk.”

Avots:

aLA

Leave a Comment