Cik daudz ūdens vajadzētu dzert dienā un kurā laikā to vislabāk darīt?

Ievērojiet dzeršanas režīmu

Tiem, kas novērtē plānošanu un organizēšanu, mēs piedāvājam interesantu dzeršanas režīmu . Tas ir konkrēts plāns ūdens bilances uzturēšanai visas dienas garumā. Būtībā tev nav jāuztraucas par to, vai dienas laikā esi pietiekami iedzēris. Vienkārši pieturieties pie šī plāna, lai justos viegli un gaisīgi.

Tāpēc vislabāk ir izdzert pirmo glāzi tīra H2O tūlīt pēc piecelšanās. Pārliecinieties, vai ūdens ir istabas temperatūrā vai nedaudz silts. Tas izraisīs kuņģa-zarnu trakta “pamodināšanu” un sagatavos ķermeni produktīvam darbam visas dienas garumā. Turklāt nenāks par ļaunu viegli pamasēt vēderu. Skaistai figūrai šis paņēmiens nāk tikai par labu.

11:00 jāizdzer vēl viena glāze šķidruma. Līdz tam laikam lielākā daļa cilvēku būs paēduši brokastis un strādājuši dažas stundas. Ķermenis sāk justies izsalcis un signalizē, ka tuvojas pusdienas. Ļaujiet sev vieglas uzkodas un glāzi ūdens. Badam vajadzētu rimties, bet viegluma sajūta paliks.

Garšīgs un veselīgs dzeramais ūdens

Ieteicams izdzert glāzi ūdens īsi pirms pusdienām un vēl vienu ēdienreizes laikā. Šoreiz ap 13:00. Ir tādi, kas ir pret šķidruma dzeršanu ēdienreižu laikā, bet panikai nav pamata. Varbūt mēs runājam par gāzētiem vai saldiem dzērieniem. Tā kā neliels daudzums tīra šķidruma acīmredzot nedrīkst nodarīt nekādu kaitējumu.

Lasi arī: Naktīs un pa dienu našķojos tikai ar veselīgu pārtiku, nomainīju drēbes uz mazāku izmēru

Lasi arī: Kāpēc dažas sievietes viegli apprecas un veido personīgo dzīvi, bet citas cieš no vientulības?

Galvenā ūdens uzņemšana notiek pēcpusdienā . No pulksten 14:00 līdz 17:00 mēģiniet izdalīt aptuveni 0,5 litrus tīra ūdens. Šajā diennakts periodā ir viegli iekārdināt neveselīgas uzkodas vai pārmērīgu saldumu daudzumu. Nelielas ūdens porcijas palīdzēs tikt galā ar izsalkumu un sagaidīt vakariņas. Starp citu, nenāktu par ļaunu atšķaidīt uzņemto ūdeni ar veselīgām uzkodām. Augļi, dabīgas uzkodas, rieksti.

Pēdējo glāzi ūdens ieteicams izdzert aptuveni pulksten 20:00. Būs labāk, ja paiet kāds laiks, pirms dodaties gulēt un izdzersiet šo glāzi ūdens. Šķidrumam var pievienot arī kādu papildu sastāvdaļu (piparmētru, citronu, gurķi). Vai arī nomainiet parasto H2O ar glāzi siltas kumelīšu tējas.

Leave a Comment