Kā likt kādam tevī iemīlēties: Merilinas Kerro padoms

Neatlīdzināma mīlestība sāp un sagādā ciešanas jebkuram cilvēkam. Jums tas nav jāpacieš, jo ir vienkāršs veids, kā likt cilvēkiem tevī iemīlēties! Ekstrasensu kaujas fināliste Merilina Kerro zina vairākus pārbaudītus veidus, kā piesaistīt mīlestību.

Mīlestības burvestība uz akmens no Merilinas Kerro

Lai piesaistītu mīlestību ar talismana akmeni, vispirms ir jānosaka savs talismana akmens pēc Zvaigžņu zīmes. Jums ir jāiegādājas rotaslietas ar šo akmeni un regulāri jāvalkā. Apburošs akmens pievērsīs jums pretējā dzimuma uzmanību. Ja vēlaties, lai jūsu izvēlētais jūs iemīlētu, tas ir labākais veids, kā pievērst viņa uzmanību.

Pilnmēness vai jauna mēness dienā veiciet burvestību uz amuleta akmens. Šajās dienās īpaši tiek pastiprināta Mēness enerģija, kas ietekmē jebkuras sazvērestības vai mīlas burvestības rezultātu.

Lasi arī: Jūsu zemapziņai ir spēks mainīt pasauli, uzzināt, kādus noslēpumus tā slēpj: ko tu redzi attēlā

Lasi arī: Jūsu zemapziņai ir spēks mainīt pasauli, uzzināt, kādus noslēpumus tā slēpj: ko tu redzi attēlā

Novietojiet akmens rotājumu ūdens bļodas apakšā, kurai vajadzētu stāvēt septiņu sarkanu iedegtu sveču lokā. Ievietojiet kreiso roku ūdenī un čukstiet burvestības vārdus:

“Akmenī ir mans spēks un skaistums, mana mīlestība un veiksme.
Lai man parādās Dieva kalps (cilvēka vārds) un dod man laimi.Lai
piepildās viss ieplānotais un teiktais. Āmen”

Atstājiet akmeni bļodā uz nakti un pārklājiet to ar sarkanu drānu. Tāpat nenoņemiet nodzēstas sveces līdz rītausmai. Līdz rītam jūsu mīlas rotaslietas būs uzlādētas ar spēcīgu enerģiju un spēs piesaistīt īsto cilvēku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment