Spēcīgi Fen Šui naudas talismani no Natālijas Pravdinas

Nauda ir svarīga cilvēka dzīves sastāvdaļa. Taču nereti mums visiem nākas saskarties ar finansiālām grūtībām. Uzzini, kādus Fen Šui talismanus Natālija Pravdina iesaka naudas piesaistīšanai mājoklim.

Krupis fen šui

Šis talismans ir ļoti izplatīts un ir viens no populārākajiem pasaulē. Tas izskatās kā zeltaini dzeltens krupis, kas sēž uz monētām un tur monētu mutē. Ja monēta izkrīt, tā ir laba zīme: drīz jūs gaidīs peļņa.

Natālija Pravdina iesaka šādu talismanu novietot dzīvokļa dienvidos, lai krupis pēc iespējas mazāk pieskartos ar rokām, jo ​​monētai vajadzētu izkrist pašai. Kad runcis “izspļauj” naudu bez ārējas palīdzības, jūsu kapitāls palielināsies.

Naudas koks

Šis bagātības simbols ir zināms kopš seniem laikiem. Pareizi rūpējoties par augu, šāds koks augs un plauks kopā ar jūsu ietaupījumiem. Augs jānovieto mājas lielākajā telpā.

Lasi arī: Kāpēc dažas sievietes viegli apprecas un veido personīgo dzīvi, bet citas cieš no vientulības?

Lasi arī: Kas ir svarīgi attiecībās? 5 pīlāri, uz kuriem stāv mīlestība

 

Izvēloties podu, īpašu uzmanību pievērsiet krāsai. Nekādā gadījumā tas nedrīkst būt zils vai zils. Šīs krāsas simbolizē ūdeni, un nauda neplūdīs, bet aizplūdīs kopā ar šķidrumu, ar kuru jūs laistīsit Naudas koku. Vislabāk darbojas zemes un metāla krāsas. Izvēlieties pelēku, brūnu vai melnu puķupodu, un jums būs labi.

Ja talismans ir mākslīgs, tad uz tā uz sarkanas lentes jāpakar trīs ķīniešu monētas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment