Cik neticama ir tumšā Indijas puse – neseni Iz**rošanas gadījumi, kas liek nobālēt

Un šajos stāstos nav runa tikai par cilvēku Iz**rošanu – tas ir kas daudz vairāk.

No šīs valsts ir dzirdēti daudzi gadījumi par šausmīgām Iz**rošanām, kas nereti beidzas ar Slep**vībām, tomēr mēs ne vienmēr zinām visu. Šeit mēs tev dosim ieskatu tajā, kādi patiesībā ir bijuši dažādi neticami šausmīgi Iz**rošanas gadījumi Indijā. Cilvēkiem ar vājiem nerviem šo labāk nelasīt!

2016. gada 15. septembris

Vīrietis, kuram bija nepieciešama nauda narkotikām, piedāvāja savu sievu 7 vīriešiem, kuri pēc kārtas viņu Iz**roja un uzņēma arī bildes ar visu notiekošo.

2017. gada 31. augusts

36 gadus vecs taksometra vadītājs no Deli Iz**roja sieviešu kārtas kucēnu, kurš vēlāk noasiņoja līdz Nā*ei. Jā, vīrietis, kurš Iz**ro kucēnu.

2017. gada 15. maijs

Gurgonā kādā mašīnā vairāki vīrieši Iz**roja 22 gadus vecu sievieti, kuru pēc tam izmeta no mašīnas. Sieviete bija gājusi mājās, kad pēkšņi 3 vīrieši ievilka viņu mašīnā un viens pēc otra viņu Iz**roja aptuveni 20 km gara ceļa laikā.

Lasi vēl: Viņš Iz**roja un nogalināja draudzenes meitu – tagad saņem to, ko ir pelnījis!

2017. gada 14. maijs

Kādas sievietes (20 gadi) mīļotais un draugs kopistiski Iz**roja viņu un pēc tam sašķaidīja sievietes seju ar ķieģeli. Autopsijā tika atklāts, ka sievietes intīmajās vietās bija iebāzti dažādi asi priekšmeti. Vainīgie vīrieši vēlāk tika atrasti.

2017. gada 13. maijs

Indijā tika atrasta 10 gadus veca meitene, kura bija stāvoklī. Kā izrādās, viņas patēvs meiteni bija Iz**rojis neskaitāmas reizes un neļāva viņai par to nevienam stāstīt. Meitene atrodas kritiskā stāvoklī, un viņas liktenis nav zināms.

2017. gada 10. maijs

Tika arestēts kāds 45 gadus vecs vīrietis, kurš 7 gadus seksuāli izmantoja pats savu meitu. Bija uzņemti arī vairāki video materiāli, kuros bija redzams, ka, ja meitene pretojās, tad vīrietis viņu brutāli sita.

Lūk, cik šausmīgas lietas notiek pasaulē. Pilnīgi neiespējami ir saprast, ka tā tiešām ir patiesība.

Avots: wittyfeed.com

COMMENTS

Leave a Comment