Cilvēka čakras: to nozīme un detalizēts apraksts: enerģētiski punkti, kas atbild par mūsu veiksmi dzīvē

Ajna. Šī čakra atrodas galvas priekšpusē – pierē. Tas galvenokārt nodarbojas ar enerģijas uzņemšanu, nevis tās atgriešanu. Atbildīgs par ožu, dzirdi, lēmumu pieņemšanas ātrumu un redzi. Tā ir arī psihiskā čakra, kas ir ļoti attīstīta gaišreģos. To var aktivizēt ar zilas krāsas, piparmētru aromāta un citrīna akmens palīdzību.

Višudha. Trešā čakra atrodas rīklē vairogdziedzera reģionā. Viņa ir atbildīga par cilvēka sabiedriskumu, par komunikāciju, pašapziņu un spēju atrast kopīgu valodu. To stiprina tādi akmeņi kā jašma un granāts. Jūs varat stiprināt un aktivizēt Višudu ar baltu vai sarkanu apģērbu un lavandas smaržu palīdzību.

Anahata . To sauc par sirds čakru, jo tā atrodas sirds līmenī. Tas ir atbildīgs par cilvēka spēju mīlēt un pieņemt mīlestību, par fizisko enerģiju, mierīgumu. Problēmas ar šo čakru izraisa paaugstinātu nogurumu, aizkaitināmību, bezmiegu un nogurumu. Jūs varat stiprināt Anahata ar karneola un tirkīza palīdzību. Vislabākās krāsas viņai ir zaļa, tirkīza, dzeltena. Labākais aromāts ir citrusaugļi (citrons, apelsīns, mandarīns).

Manipura . Šī ir čakra, kas saistīta ar Uguns elementu, tāpēc dzintars un rubīns ir tās labākie palīgi. Manipura atbild par cilvēka iekšējo spēku, spēju realizēties, dabiskā potenciāla atklāšanu, gribasspēku, pacietību. Problēmas ar čakru izraisa problēmas ar kuņģi un zarnām, jo ​​tā atrodas aptuveni šajā ķermeņa zonā. Sarkanā un melnā krāsā, to nostiprināt palīdzēs arī kadiķa smarža.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Lasi arī: Galvenās pazīmes, ka tev steidzami kaut kas jāmaina savā dzīvē

Swadhisthana . Šī čakra atrodas tieši virs dzimumorgānu līmeņa, zem nabas. Atbildīgs par pievilcību, aizraušanos, empātiju , baudu, uztveri, seksualitāti. Uzlabots un dziedināts ar jasmīna smaržu, kā arī tādiem akmeņiem kā mēnessakmens, pērles, baltais kvarcs, ametists. Swadhisthana krāsas: rozā, dzeltena, zila. Problēmas ar čakru noved pie seksuālo funkciju traucējumiem, pie problēmām attiecībās ar pretējo dzimumu.

Muladhara. Šī ir pirmā un zemākā cilvēka čakra, kas atrodas starpenē. Muladhara ir atbildīga par saikni ar materiālo pasauli, izdzīvošanu, mobilitāti, virsnieru dziedzeriem un mugurkaula stāvokli. Viņas problemātiskais darbs noved pie aizcietējumiem, hemoroīdiem, letarģijas, prostatas problēmām vīriešiem. Ahāts, obsidiāns, opāls, melnais kvarcs palīdz to aktivizēt un nostiprināt. Čakru krāsas: dzeltena, zelta, melna. Muladharai svarīga ir arī ciedra, citrona, kanēļa smarža.

Katra no čakrām ir svarīga savā veidā. Ir nepieciešams uzturēt normālu katra no tām darbību. Pretējā gadījumā tiks novērotas fiziskas un psiholoģiskas problēmas, veiksme daļēji vai pilnībā izzudīs. Labākais veids, kā stimulēt čakras, ir radoša domāšana. Negatīvas domas sagrauj biolauku, tāpēc speciālisti iesaka no tām izvairīties.

Leave a Comment