Zīlēšana dažādās mēness fāzēs: kad var noskaidrot savu likteni

Zīlēšana ir diezgan interesanta tēma, jo jūs patiešām varat saņemt atbildes uz jautājumiem. Ir svarīgi tikai izvēlēties pareizo zīlēšanas laiku, jo to precizitāte ir ļoti atkarīga no Mēness fāzēm.

Mēness ļoti ietekmē cilvēku stāvokli un veselību. Tāpat nakts zvaigzne ietekmē arī enerģijas plūsmas, citpasaules spēkus. Šī ietekme mainās, mainoties fāzēm.

Dilstošs mēness

Mēness diska dilšanas dienas nav tās labākās zīlēšanai. Fakts ir tāds, ka nakts zvaigznes spēks krītas, tāpēc atbildes uz jautājumiem var nebūt tik precīzas, kā mēs vēlētos. No otras puses, mēness dilšanai ir savas priekšrocības. Šajā laikā tumšo spēku ietekme uz mūsu dzīvi ir minimāla. Varbūtība, ka zīlēšanas laikā jūs sev sagādāsit nepatikšanas, ir nulle. Ja plānojat uzminēt dilstošā mēness, tad labāk to darīt pašā sākumā, kamēr tas vēl nav zaudējis daudz enerģijas. Būs arī ļoti labi, ja viņa nonāks tādās Zodiaka zīmēs kā: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs, Auns, Lauva, Strēlnieks.

Jauns mēness

Pēc mēness dilšanas nāk Mēness mēneša īsākā fāze – Jauns Mēness. Jaunā mēness periodā jūs varat uzminēt visu, ko vēlaties. Nebūs iespējams sagādāt nepatikšanas, un zīlēšanas precizitāte būs ļoti augsta, jo šajā periodā nakts gaismeklis gatavojas izaugsmei, uzkrājot spēkus.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Lasi arī: Galvenās pazīmes, ka tev steidzami kaut kas jāmaina savā dzīvē

Augošs pusmēness

Mēness augšanas sākumā var nojaust, bet, pieaugot nakts zvaigznes enerģijai, labāk to atlikt uz citu reizi. Jo aktīvāks un spēcīgāks kļūst Mēness, jo lielāka iespēja, ka zīlēšana būs neprecīza. Arī intuīcija šādos periodos ir vāja, tāpēc tā arī nedarbosies, lai pareizi interpretētu zīlēšanu.

Augšanas fāzes pirmajā pusē vislabāk uzminēt tajās dienās, kad Mēness atrodas Ūdens vai Zemes zīmēs: Vērsis, Jaunava, Mežāzis, Vēzis, Skorpions, Zivis.

Pilnmēness

Pilnmēness laikā nemaz nevajadzētu uzminēt, jo šis laiks ir tumšo spēku uzplaukuma laiks. Ar spoguļiem nevar uzminēt, jo caur tiem mūsu pasaulē var ienākt ļaunas būtnes un nelaipni gari, spoki. Ja pilnmēness laikā patiešām vēlaties saņemt atbildi uz kādu jautājumu, labāk uzminēt, izmantojot parastās kārtis, izvairoties no zīlēšanas, izmantojot spoguļus, Taro kārtis. Turklāt jūs nevarat izmantot matus, asinis vai uzminēt kaut kur ārpus savas mājas, it īpaši kapsētā.

Speciālisti iesaka izmantot visnekaitīgāko mūsdienu zīlēšanu. Ar viņu palīdzību būs vieglāk atrast atbildes uz jautājumiem, un varbūtība iedzīvoties nepatikšanās būs tuvu nullei.

Leave a Comment