Cilvēki, kas vibrē augstākā apziņas līmenī, bieži dara šīs 5 lietas!

Augstākas apziņas meklējumi vai garīgās dievišķības sasniegšana ir atklāsmes process, garīgā mutācija un viena cilvēka pielāgošanās trīsdimensiju pasaulei. Šajā procesā katram cilvēkam ir jāstrādā pie sevis.

Pirmais un vissvarīgākais solis ir sevi atzīt. Tas nozīmē daudz, un tas ir visas klasiskās filozofijas pamats. Pēc šī mērķa sasniegšanas jums nebūs nekādu negatīvu / blakusparādību, kas varētu rasties no “trešās acs atvēršanās”. Nākamais solis ir atvērt čakras vai meklēt patiesu garīgo savienojumu.

LASI ARĪ: 5 uzstādījumi, kas jāatceras, lai sasniegtu garīgo izaugsmi 2019. gadā!

Kad esat pilnībā “pamodies”, jūs redzēsiet savu viedokli par visu, kas mainījies.

Šajā rakstā mēs ar jums dalīsim 5 uzvedības iezīmes, kas palīdzēs jums uzzināt, vai jūs jau esat sasniedzis augstāko apziņas līmeni vai joprojām atrodaties šajā garīgajā ceļā!

1. Jūs neesat ieinteresēts negatīvā uzvedībā

Visi cilvēki vēršas pie īslaicīgiem priekiem, kas viņus apmierina, kurus bieži uzskata par kļūdainiem. Tomēr katras personas fizisko pusi kontrolē psiholoģiskā puse. Ja jūs sasniegsiet augstāku apziņu, tas nozīmē, ka jūs vairs neesat ieinteresēti “momentānos priekos” un destruktīvā uzvedībā. Daži cilvēki, kas vienā brīdī „fascinē”, vēlāk var sagraut mūsu dzīvi, ko Sigmunds Freids mācīja saviem skolēniem.

2. Jūs vēltāt sevi vairāk darbam un izbaudiet to, ko jūs darāt!

Ja esat sasniedzis augstāku apziņas līmeni, jūs jau jūtat prieku par produktivitāti gan sev, gan savai ģimenei. Ja jūtaties efektīvāk, mērķtiecīgāk un atbildīgāk, tas nozīmē, ka jums ir vēl viena garīgi spēcīga personības iezīme!

3. Jūs neesat ieinteresēti baumās

Protams, jums nav pieņemamas tenkas un toksiskas sarunas. Jūs sāksiet izjust apkārtējo cilvēku enerģiju, un jūs varēsiet spriest par to, kurš ir pozitīvs un kurš ir negatīvs. Ja esat sasniedzis augstu apziņas līmeni, jūs vienkārši nevarēsiet sazināties ar cilvēkiem, kas ir zemu frekvenču un negatīva avots!

LASI ARĪ: 4 spēcīgas sievietes iezīmes, kuras meklē alfa vīrieši

4. Jūs vairāk rūpējieties par apkārtējiem

Kā jau esam teikuši, ja jūs ieskauj augstas frekvences enerģija, tas nozīmē, ka jūs esat tālredzīgi, un jūs zināt, kā saglabāt spēcīgas sociālās saites un atbrīvoties no tiem, kas ir jūsu dzīvē negatīvu lietu avots. Ja jūs atrodaties pareizajā garīgās attīstības ceļā, jūs rūpēsiet par cilvēkiem, kas jums patīk!

5. Jūs sāksiet novērtēt visu

Jūs sāksiet aplūkot lietas ar citām acīm. Jūs novērtēsiet katru dienu uz Zemes un izmantosiet savu pozitīvo enerģiju, lai ietekmētu apkārtējos cilvēkus. Turklāt jūs zināt, kā izteikt savu pateicību pēc iespējas labāk!

avots: esotericblog

Leave a Comment