5 uzstādījumi, kas jāatceras, lai sasniegtu garīgo izaugsmi 2019. gadā!

5 galvenie uzstādījumi, kas jums jāpievieno 2019. gadā, lai palīdzētu sasniegt sev garīgo izaugsmi!

1. Mīlēt ar nodomu.

2. Dot vairāk nekā jūs esat pieraduši saņemt.

3. Lūdzieties un palīdziet citiem.

4. Iet, bet neskriet.

5. Ar gudrību izvēlēties un pieņemt savu patieso es.

LASI ARĪ: Kā tikt galā ar stresa sekām

Un tagad apskatīsim katru elementu sīkāk.

1. Izveidojiet pieradumu attīstīt mīlestību, ko jūs sev un citiem piešķirat ar žēlastību. Jūsu mīlestībai jābūt ar nodomu dziedēt, nevis kaitēt. Nodomu izlabot, nevis salauzt. Par nodomu atstāt labestības zīmi tur, kur jūs nolēmāt atstāt savu sirdi.

Kad jūs nolemjat mīlēt, jūs stādāt sēklas, kas dīgst tikai no tā, ka tu laisti. Atcerieties, ļaut jūsu ego to barotu, kad beidzas jūsu žēlastība. Nebarojiet savu mīlestību ar rūgtumu, ja jūs domājat, ka neesat pietiekami laimīgs. Barojiet viņu ar pretējo pret visu, kas jums ir sliktākais. Mīliet ar nodomu mīlēt bez pārkāpumiem.

2. Dodiet, un jūs saņemsiet, vai tas ir emocionāls atbalsts, labdarība vai kaut kas cits. Tas kā jūs nolemjat atdot sev, ir tas, kā jums apkārtējā pasaule jūs iepriecinās.

Sabiedrība ir ziedošanas sistēma, un svētības atgriežas pie jums, kad mēs dodam, neļaujot solījumam atgriezties ietekmējot „summu”, ko mēs izvēlamies sniegt.

3. Kad mēs esam izsalkuši vai izslāpuši, mūsu ķermenis droši zina. Kad tas mums sāp, kāpēc mūsu ķermenis dažreiz klusē? Kad mēs jūtamies vientuļi, mūsu dvēsele var tikai pasaukt palīdzību no iekšienes. Barojiet savu dvēseli, sazinoties ar Dievu, dabu un sevi!

Jūs varat ticēt, ka saikne ar Dievu prasa maksimālu piepūli, bet patiesība ir tāda, ka mēs katrs sevī nesam Dievu. Vienas dvēseles barošana var aizsākt ugunsgrēku tūkstošos mirušo dvēseļu. Ir nepieciešams viens cilvēks, kurš aktīvi strādā, lai uzlabotu savu dvēseli, lai pietuvotos tam, kas var salūzt. Esi tas kāds!

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

4. Kad pēdējo reizi atradāt laiku, lai patiesi baudītu kaut ko? Tevi nogurdina tūkstoš mazu lietu dienas laikā. Tā vietā tērējiet laiku 2-3 uzdevumiem vienā dienā. Dariet tos labi un apbrīnojiet savu darbu pēc tam. Izmantojiet pacietību jebkurā situācijā, kas jums šogad tiek pasniegta. Pielāgojiet pacietību, un drīz tā kļūs par ilgstošu tikumu. Tikums jums netiek obligāti dots dzimšanas brīdī – to parasti var veidot tā, kā mēs vēlamies.

5. Šķiet, ka mūsu iepriekšējās lietās ir liela daļa no tā, ko mēs paši saucam par savu atbildību. Jo tumšāks, jo ilgāk velkas. Turklāt, lai dziedinātu mūsu brūces, mums ir jāsaprot visas mūsu pagātnes detaļas. Lai gan tas var būt biedējoši, ņemot vērā nodevību, egoismu un izvēli, ko mēs negribētu darīt, skaistums iekļūst tajā, ko rada katra neveiksme!

Atcerieties, ka mūsu pašreizējais brīdis paredz, ka mēs nākotnē būsim atbildīgi.

Šogad nepiespiediet sevi, lai kļūtu par jaunu personu, bet drīzāk atjauniniet savas spējas, lai kļūtu labāks. Izveidojiet izturīgus ieradumus. Lūk, ko sagaidīt no nākamajām 365 dienām: spēja augt, spēja dziedināt, spēja piedot. Izmantojiet jaunas iespējas, lai sasniegtu jaunus augstumus sevī!

avots: esotericblog

Leave a Comment