Cukura pasta depilācijai – pagatavo pati!

Pagatavošanas secība.
1) Sagatavojiet visas sastāvdaļas un lieciet pannā. Ieteicams lietot vara vai alumīnija pannu, lai varētu redzēt maisījuma krāsu.
• 2 krūzes baltā cukura
• ½ krūzes citrona sulas
• ½krūzes ūdens
2) Sildiet maisījumu uz lēnas uguns. Svarīgi, lai maisījums uzvārās, bet uz lēnas uguns. Sildīšanas laikā maisījumu visu laiku jāmaisa. Paņemiet baltu šķīvi.
3) Katru minūti ņemiet mazliet maisījuma un uzlieciet uz šķīvja, lai varētu noteikt krāsu. Aptuveni pēc 5 minūšu vārīšanas, maisījuma krāsa no dzeltenas kļūs gaiša dzintara krāsā. Kad tas ir noticis, izslēdziet uguni.
4) Atdzesējiet maisījumu līdz temperatūrai, kuru var izturēt roka. Izlejiet maisījumu karstumizturīgā traukā un atdzesējiet līdz istabas temperatūrai.
5) Kad maisījums ir pietiekami atdzisis viņu var izmantot. Varat viņu izmantot kā vasku, jo matiņu noņemšana ar cukuru ir mazāk sāpīga. Sekojiet tālākai instrukcijai:
6) Nomazgājiet un nosusiniet ķermeņa daļas kuras paredzētas vaksācijai. Ja matiņi ir taukaini procedūrai nebūs jēgas.
7) Paņemiet plaukstā mazliet maisījuma, viņam nav stipri jāpielīp pie ādas. Uzklājiet maisījumu ar pirkstiem 5-6 mm biezā slānī uz vaksācijai paredzētajām ķermeņa daļām. Klājiet pretēji matiņu augšanas virzienam. Pēc dažām sekundēm ātri raujiet nost virzienā pretēji matiņu augšanas virzienam un mazliet paberzējiet. Varat izmantot atkārtoti. Pievērsiet uzmanību, ka cukurs vaksācijai tiek izmantots pilnīgi pretēji atšķirībā no vaska. Vasks tiek uzklāts matiņu augšanas virzienā, bet noņemts pretēji matiņu augšanas virzienam. Uzklāšana pretēji matiņu augšanas virzienam padara vaksāciju mazāk sāpīgu atšķirībā no vaksācijas ar vasku.

 

Avots: 

aLA

Leave a Comment