“Dāmas, lūdzu, beidziet darīt ŠO Instagramā” – atklāta vīrieša vēstule VISĀM sievietēm

“Nemānīsim sevi, labi? Tu vari ieskatīties spogulī un būt lepna par savu ķermeni. Tu vari staigāt pa ielu un saņemt skatienus un komplimentus par tavu izskatu. Tomēr tas nav iemesls, kādēļ tu esi Instagramā, un tas noteikti nav iemesls tam, kādēļ tu pozē puskaila. Ja tu domā, ka šādu bilžu publicēšana ir tas, kā būt laimīgai ar sevi, tu rūgti maldies.

Pozēšana mežģīņu krūšturī un stringos nedod iespaidu, ka esi apakšveļas modele – tas liek tev izskatīties lētai, it kā vienīgā tava vērtība būtu tavs ķermenis. Psiholoģija aiz šādu bilžu ievietošanas sociālajos tīklos ir pavisam vienkārša: tev ir pārāk zems pašnovērtējums, tādēļ centies izrādīt sevi no ārpuses, lai pati par sevi justos labāk. Tomēr tu māni sevi.

Un, kamēr mēs runājam, ir vēl kas, ko vēlos piebilst: tas, ko tu dari, nav “modelēšana”. Victoria Secret modeles pozē profesionālās foto studijās, lai pārdotu apakšveļu un citus kompāniju produktus. Īsumā – viņām par modelēšanu tiek maksāts. Modeles strādā. Ko, pie velna, dari tu? Es tev to pateikšu: dod savas puskailās bildes perversiem izvirtuļiem, izsekotājiem un pedofiliem.

Lasi vēl: Instagram un realitāte – pierādījumi tam, ka dzīvojam melos!

Realitāte: jebkura bilde ar kailu vai puskailu sievieti tiešsaistē saņems DAUDZ skatījumu. Tas tevi nepadara īpašu, tas tevi padara par pieaugušo filmu zvaigni, bet bez algas. Nav nekā slikta atkailināties par naudu, ja tas ir tas, ko tu vēlies darīt, tomēr pārstāj domāt, ka cilvēki laiko un dalās ar tavām bildēm tādēļ, ka tu viņiem patīc. Viņiem patīk šovs, ko tu viņiem piedāvā; viņiem ir vienalga, kas tu esi.

Mans padoms: ja vēlies būt modele, dari to! Apkopo savu portfolio, maksā par to nodokļus un seko savam sapnim. Tu vari izvēlēties jebko, kas tu vēlies būt: ārste, modele, biznesa sieviete, pieaugušo filmu zvaigzne, jebkas, ko tu vēlies. Bet dari to ar cieņu. Tomēr nepublicē šāda veida bildes sociālajos tīklos – tā tu tikai piesaistīsi nepareizos vīriešus un dosi piemēru citām, mazākām meitenēm, kuras ņem tevi par piemēru – piemēram, mana 15 gadus vecā meita.”

Avots: thoughtcatalog.com

COMMENTS

Leave a Comment