Dārznieki ir dažādi, izvēlieties sev tīkamo ziedu un uzziniet, kurš no tiem esat jūs

 

Trešais zieds visvairāk piesaista tos, kam patīk ēst brīvā dabā. Neviens ceļojums uz vasarnīcu neiztiek bez garšīgiem ēdieniem. Jums patīk grilēt savā īpašumā. Un jūs vispār nesaprotat, kāpēc jums ir vajadzīga vasarnīca, ja tajā nav pikniku. Kaimiņi vienmēr priecājas tevi redzēt, jo zina, ka noteikti aicināsi nogaršot uz oglēm gatavoto gaļu.

Ceturto ziedu dārznieki visbiežāk izvēlas neviļus. Parasti lielākā daļa jūsu braucienu ārpus pilsētas notika pēc kāda lūguma. Vai nu otrā pusīte uzstāj uz ceļojumu, tad viņas vecāki sauc palīgā. Un dažreiz gadās, ka jums ir jāpalīdz saviem radiniekiem. Un bez liela entuziasma jūs devāties risināt savas mājas problēmas.

Lasi arī: Uz virtuves flīzēm vairs nevarēju bez asarām skatīties, draugs ieteica pielīmēt tualetes papīru, tas strādā

Lasi arī: Manas acis izbrīnā iepletās, kad kaimiņa tualetē pamanīju šādi ieliktu rulli

Protams, gribētos nekur nebraukt, bet darīt interesantākas un atraktīvākas lietas. Bet tu ļaujies pierunāšanai un ej rakt kartupeļus vai lasīt gurķus. Mēģiniet atrast pozitīvos aspektus šajā jautājumā. Turklāt dāsna raža vēlāk būs jūsu balva.

Piektais zieds visvairāk patīk sabiedriskajiem dārzniekiem, kuri dodas uz savu māju intīmām sarunām. Jūs viegli veidojat attiecības ar kaimiņiem, mīlat iet ciemos un aicināt cilvēkus pie sevis. Vasarnīcā jūs strādājat bez pārmērīgas dedzības, ar mēru. Bet vienmēr esat gatavs apmainīties ar vasarnīcu pieredzi ar kaimiņiem, kā arī uzklausīt viņu stāstus.

Sestais zieds patīk eksperimentāliem dārzniekiem. Jūs bieži skatāties uz lauku dzīves trikiem, kurus nekavējoties saglabājat, lai pārbaudītu praksē. Jūs pastāvīgi atrodat jaunas augu šķirnes, kuras viegli mēģināt audzēt savā vietnē. Jums, iespējams, pat ir piezīmju grāmatiņa ar vasarnīcu lietām, kurā ir ierakstīti daudzi jūsu pārdzīvojumi un plāni. Jūsu vasarnīca ir izmēģinājumu laukums.

 

Kā apraksti atbilda tavām sajūtām? Vai viss ir pareizi? Dalieties savās domās komentāros.