Dārznieki ir dažādi, izvēlieties sev tīkamo ziedu un uzziniet, kurš no tiem esat jūs

Mēs jau daudzkārt esam runājuši par dārzniekiem. Mūsu tīmekļa vietnē ir daudz padomu un dzīves iezīmju, ir dārznieku dzīvesstāsti. Tomēr šodien esam sagatavojuši ko jaunu zinātkārajiem lasītājiem.

Mēs piedāvājam veikt īsu testu, kas pateiks, kāds dārznieks tu esi. Ja vēl neesat pilnībā sapratis šo problēmu, šī informācija var būt noderīga. Tas palīdzēs arī tiem, kuri vēl nav apguvuši dārznieka lomu un šaubās, vai tā vispār ir viņu sfēra. Jebkurā gadījumā tas būs interesanti.

Lai saņemtu skaidrojumu un praktiskus padomus, vienkārši apskatiet zemāk redzamo attēlu un izvēlieties sev tīkamāko ziedu. Nedomājiet pārāk ilgi, bet uzticieties savam pirmajam iespaidam un intuīcijai. Tad atbilde būs pēc iespējas precīzāka.

Lasi arī: Uz virtuves flīzēm vairs nevarēju bez asarām skatīties, draugs ieteica pielīmēt tualetes papīru, tas strādā

Lasi arī: Manas acis izbrīnā iepletās, kad kaimiņa tualetē pamanīju šādi ieliktu rulli

Pirmo ziedu visbiežāk izvēlas strādīgi dārznieki, kuri vasarnīcā zina, kā atpūsties gan miesā, gan dvēselē. Viņi izbauda savu darbu un pat izdodas iegūt papildu enerģiju. Jūs vēlaties padarīt dārzu labāku un labāku. Jūs esat priecīgs izmēģināt kaut ko jaunu. Vasarnīca ir jūsu varas vieta.

 

Otro ziedu izvēlas tie, kas dodas uz vasarnīcu galvenokārt, lai baudītu mieru, klusumu un svaigu gaisu. Tevi nesaista iespēja uzart zemes gabalu no rīta līdz vakaram.

Tomēr laiku pa laikam jūs veicat kādu darbu, lai teritorija būtu tīra un labi kopta. Parasti jūs veicat pat darbietilpīgus mājas darbus tikai pēc tam, kad esat jau atpūties. Un tā ir pilnīgi saprātīga pieeja.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment