Daži divnieku karaļi, kuri kļuva par izciliem cilvēkiem

Šis raksts būs interesants tiem, kuri ir pārliecināti, ka tikai skolas atzīmes ir intelekta rādītājs.

Piedāvājam interesantu izcilu prātu izlasi, kuru zināšanas skolā netika novērtētas.

Vinstons Čērčils

Čērčils bija vecākais bērns ģimenē. Skolā viņš gāja nelabprāt. Mācīšanās kā tāda viņu neinteresēja. Nevar teikt, ka viņš neizcēlās ar inteliģenci. Gluži otrādi, viņu bieži varēja pieķert lasām kādu sarežģītu grāmatu.

Taču viņš nemācījās mācību stundās un nepiedalījās nodarbībās. Pēc Vinstona Čērčila domām, skola un izglītība ir pilnīgi atšķirīgas lietas. Taču pat ar savu nepatiku pret skolu un sliktajiem mācību rezultātiem Vinstons ir Nobela prēmijas laureāts literatūrā.

Sergejs Koroļovs

Koroļovs kļuva slavens raķešu konstruēšanas jomā. Viņa vadībā tika palaistas slavenās kosmosa raķetes Vostok un Voshod. Grūti noticēt, bet šis ģēnijs mācījās tikai uz knapiem trijniekiem.

Ričards Brensons

Kautrīgs un nepārliecināts par sevi, Brensons nezināja, kā uzvesties pie tāfeles, mīņājās un stostījās. Šodien viņš ir multimiljonārs! Viņš ir korporāciju vadītājs. Viņš ir finanšu magnāts.

Lasi vēl: “Mājas” čebureki: Plāni, kraukšķīgi un ar ļoti sulīgu pildījumu

Īzaks Ņūtons

Dīvainā kārtā Ņūtons bija sliktākais skolēns savā klasē. Kādu dienu starp viņu un viņa domubiedru notika kautiņš. Ņūtons bija apņēmības pilns intelektuāli uzvarēt. Tas neprasīja daudz laika, un drīz vien viņš bija labākais skolēns klasē.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment