Demonstrēs tērpus un rādīs izrādi

Sestdien, 23.martā, plkst. 19.00 koncertzāles “Lielais Dzintars” mākslas telpā “Civita Nova”, 1. stāvā, Liepājas Modes un Mākslas Studija aicina uz pavasara pasākumu – izrādi “Skatiens”, kas ietvers dažādus priekšnesumus jaunākās, vidējās, vecākās grupas un profesionālu modeļu, kā arī Improvizācijas darbnīcas izpildījumā. Pasākumu līdzfinansē Liepājas pilsētas pašvaldība.

Defilē iznācienos tiks demonstrēti “Lil’lion”, “ŠHUBA” , PIKC “Liepājas Valsts tehnikums”, “KIDS Style”, “Meta” tērpi un “Euroskor” apavi, kā arī būs iespēja vērot laikmetīgās dejas, šova deju un tautas deju priekšnesumus. Izrādi caurvīs improvizācijas darbnīcas jauniešu sniegums. Pamatdoma ir stāsts par diviem jauniešiem, kuru ikdienu satricina to nejauša satikšanās. Tiek apspēlēts jautājums par prāta un sirds mijiedarbību, un, kas notiek, kad viens no šiem elementiem ņem virsroku. Iestudējama idejas autore Alvīna Jaremčuka ar aktiermākslas starpniecību vēlas jauniešiem likt aizdomāties par vārda “mīlestība” nozīmi, uzsverot, ka to nedrīkst jaukt ar vārdu “simpātijas”. Pieaugušajiem šī būs iespēja ataust atmiņā sajūtas par savas pirmās mīlestības patiesumu un skaistumu.

Ikviens interesents Liepājas Modes un Mākslas Studijas audzēkņu sniegumu var redzēt divas reizes gadā – pavasarī un vasaras sākumā. Pasākumi ir bez ieejas maksas. Sadarbojoties ar dažādu jomu profesionāļiem, meitenēm vecumā no 5 līdz 18 gadiem ir iespēja sevi pilnveidot sevis izzināšanas un sevis pasniegšanas mākslā, kas ietver estētikas un etiķetes nodarbības, aktiermeistarību, improvizāciju, defilē-stājas korekciju, vizuālā tēla pilnveidošanu (frizūra, stils, grims), fiziskās aktivitātes (dažādi deju stili), kā arī radošās darbnīcas. Plašāka informācija pieejama Liepājas Modes un Mākslas Studijas Facebook lapā.

Leave a Comment