Dienas prognoze 22.martam: nebaidieties riskēt, tas atmaksāsies!

Lauva

Nedēļa izvērtās grūta, Lauvas spēki izsīkst, un, ja turpināsim strādāt tādā pašā ritmā, nebūsim tālu no spēka zaudēšanas. Padomājiet, kā ar mazāku piepūli sasniegt labākos rezultātus, deleģējiet dažus pienākumus citiem.

Jaunava

Jaunavas labais garastāvoklis tāds arī paliks, ja vien tu pats to nesabojāsi. Šodien nevajadzētu domāt par problēmām, neveiksmēm, kļūdām. Metiet prom visas negatīvās domas un veltiet dienu kaut kam, kas jums sagādā prieku.

Svari

Piektdien Svari ir dzīvespriecīgi, dzīvespriecīgi un burvīgi. Izmantojiet to uz labu un mēģiniet izpildīt maksimālo uzdevumu skaitu, un, ja jums nepieciešama palīdzība, palīdzība, atbalsts, sazinieties ar īstajiem cilvēkiem. Šodien jūs varat pārliecināt ikvienu nostāties jūsu pusē!

Skorpions

Skorpionam nepatikšanas var nākt no turienes, kur tās nebija gaidītas – mīļš un apburošs svešinieks var izrādīties zaglis vai Krā***ks, un tas, kurš vienmēr tevi atbalstījis, šodien vērsīsies pret tevi. Lai izvairītos no nepatikšanām, centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks, nekam neiejaukties un pēc iespējas mazāk sazināties ar cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieks šodien ir spējīgs pārvietot kalnus – enerģijas un neatlaidības tev netrūks. Koncentrējiet savus spēkus uz sarežģītāko un laikietilpīgāko uzdevumu risināšanu un pagaidām izmetiet mazās lietas. Vakarā zvaigznes iesaka izklaidēties, un, ja nav vēlēšanās, pavadīt laiku, kā vēlaties.

Lasi arī: Andžela Pērla: Kādas dzīves jomas ietekmēs Merkura retrograds un kam vajadzētu sagatavoties 2024. gadā?

Mežāzis

Ir brīži, kad negribas komunicēt pat ar tuvākajiem cilvēkiem, un šodien tieši tāda diena Mežāzim. Jebkurš citu cilvēku mēģinājums iesaistīt jūs sarunā vai “saistīt” jūs ar kopīgu iemeslu izraisīs kairinājumu. Lai nevienu neaizvainotu un glābtu savus nervus, piektdienu pavadiet vienatnē.

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīram var šķist, ka viņam apkārt ir citplanētieši – citu cilvēku uzvedība viņam būs tik nesaprotama. Jūs riskējat pavadīt dienu ar minējumiem un domām, bet nevarēsit atklāt viņu rīcības patiesos motīvus. Labāk jautājiet tieši par to, kas jūs satrauc, pretējā gadījumā jūs varat izdarīt nepareizus secinājumus.

Zivis

Piektdien Zivis riskē iedzīt sevi finanšu bedrē, ja bez lielas domāšanas tērē naudu pa kreisi un pa labi. Sāciet savu dienu, plānojot nākamos izdevumus, izveidojiet grafiku un mēģiniet nepirkt neko, ko nevarat atļauties tagad. Vakarā dodies izklaidēties – pozitīvas emocijas un nepiespiesta komunikācija palīdzēs novērst domas no rutīnas.

Leave a Comment