Andžela Pērla: Kādas dzīves jomas ietekmēs Merkura retrograds un kam vajadzētu sagatavoties 2024. gadā?

Merkura retrograds 2024. gadā ietekmēs mūsu dzīvi 4 reizes. Tas ir vidējais rādītājs, kas liecina, ka gads nebūs ne viegls, ne grūts. Bet labāk ir sagatavoties šādām astronomiskām parādībām iepriekš! Tāpēc Andžela Pērla jau ir analizējusi otro Merkura retrogradu, kas mūs sagaida 2024. gadā. Tas notiks no 1. aprīļa līdz 25. aprīlim.

Andžela mudina atcerēties, ka Merkurs ir informācijas, darījumu un saziņas patrons. Tāpēc, kad tas sāk iet pretējā virzienā, izmaiņas galvenokārt skar šīs dzīves jomas. Zvaigžņu speciālists iedod arī nelielu krāpšanās lapu, sakot, ka jebkurš retrograds Merkurs iet cauri ar prefiksu “re” . Šis ir laiks mainīt savas domas, pārveidot un pārdot tālāk. Ko Merkura retrograds mums nesīs 2024. gadā? Noskaidrosim.

Merkura retrograds 2024. gadā: kam būtu jasagatavojas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem?

Sākumā ieskicēsim pamatnoteikumus, kas ietekmēs aprīli: kas jādara un no kā labāk atteikties. Piemēram, Merkura retrograda laikā labāk atteikties no jebkāda aprīkojuma vai nekustamā īpašuma iegādes. Labāk arī neveikt plastisko ķirurģiju un pārvērtības – jūs mainīsit savas domas. Sakaru sistēmās var rasties traucējumi, esiet uzmanīgi ar parolēm un e-pastu. Tajā pašā laikā Merkurs patiešām mudina atgriezties, tāpēc tas ir retro!

Piemēram, visas lietas, kas saistītas ar pārkārtošanos, veiksies ļoti labi. Neliels dzīvokļa remonts, veco lietu sakārtošana, lietu sakārtošana skapī vai pagrabā. Šis ir labvēlīgs laiks, lai visus dokumentus sakārtotu dievišķā formā un rūpīgi pārbaudītu kontus.

Merkura ceļš šoreiz ir ļoti daudzveidīgs, piepildīts ar astronomiskiem notikumiem. 9. aprīlī viņš satiekas ar Mēnesi, mājas un ģimenes patronesi. 12. aprīlī ar Sauli, darba un karjeras aizbildni. 19. – ar Venēru, mīlestības planētu. Un 25. datumā Merkurs iziet cauri karmiskam mezglam, kas var ievērojami mainīt jūsu nākotnes plānus.

Lasi arī: Kā diedzēt kartupeļus, lai iegūtu agru un ļoti dāsnu ražu, sāksim gatavoties jau tagad

 

Ir svarīgi ņemt vērā ne tikai Merkura aktīvo periodu, bet arī ēnu periodu. Tas nozīmē, ka no 19. marta planēta sāks palēnināties un lēnām ieies savā turbulences zonā. Un tas tiks izdots no 25. aprīļa līdz 14. maijam. Tāpēc šajās dienās pastāv liela varbūtība, ka viss nenotiks pēc plāna: izgāzīsies darījums, tiks atcelta tikšanās, vai ceļojums Vese***as vai tehnisku iemeslu dēļ būs jāatliek.

Auns un Vērsis

Šoreiz Merkurs tranzītē Auna zīmē, pirmajā Auna mājā. Tāpēc drosmīgākās zvaigžņu zīmes pārstāvji labāk gatavojieties! Varbūt tieši drosme palīdzēs pārvarēt šo neskaidro periodu. Un, lai gan pirmā māja parasti simbolizē sākumu, Andžela Pērla neiesaka Aunam pārāk steigties uz priekšu. Tomēr jums ir jāciena retrograda planēta. Tā nosaka, ka Aunam ir drosme atzīt savas kļūdas, atgriezties pie nepabeigtiem darbiem un stāties pretī grūtībām, kas ir noliktas malā.

Aunam ar līgumiem jābūt uzmanīgiem: rūpīgi izlasi noteikumus, tur var būt kāda slēpta nozīme. Šis laiks būs ļoti veiksmīgs, lai mainītu savu izskatu un atgrieztos pie vecā stila vai dzīvesveida.

Divpadsmitajā mājā Merkurs atradīs Vērsi, un izrādās, ka pagātnē gravitējošā planēta tiks vēl vairāk nostiprināta ar pašas mājas enerģiju, kas to sūta pagātnē. Visticamāk, Vērsim vajadzēs atrisināt kādu senu problēmu un pat izgūt ģimenes arhīvus. Ja Vērsis apmeklē psihologu, šāds Merkurs var nozīmēt atgriešanos darbā, izmantojot vecās traumas.

Vērsim noderēs ģenerāltīrīšanu veikt ne tikai mājā. Tā kā divpadsmitā māja nozīmē arī ierobežojumus, diētas un detoksikācijas darbosies labi. Ja Vērsi ierauga pie ārsta, būtu ieteicams apmeklēt kl**iku un pārbaudīt testus par aktuālajām problēmām. Merkurs dod priekšroku Vērsim, rūpējoties par savu ķermeni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment