Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 10. februārim

Auns

Klausieties savu intuīciju, ja šodien nevēlaties nonākt sarežģītā situācijā. Labāk atlikt plānotos braucienus, nokārtot mājas aktualitātes vai palīdzēt tuviniekiem. Visticamāk, ka šodien tevi sasniegs nepatiesas baumas, mazāk uzticies jebkurai informācijai no malas, vēlāk varēsi sīkāk izdomāt, kur patiesība un kur izdomājums.

Vērsis

Sekojiet dvēseles diktātam. Ja vēlies no rītiem ilgāk pagulēt gultā un pēc tam apēst kaut ko garšīgu, bet ne pārāk veselīgu, ļaujies kārdinājumam. Arī darbā vari būt slinks, taču ar mēru, lai neizraisītu varas kritiku un nepieviltu kolēģus. Bērniem un vecākiem ģimenes locekļiem šodien nepieciešama jūsu palīdzība, esiet uzmanīgs pret viņiem.

Lasi arī: 5 galvenie iemesli, kāpēc jūsu dzīve nemainās uz labo pusi

Dvīņi

Jūs gaida tukši strīdi, neauglīgas cerības un visa veida nelielas nepatikšanas. Tāpēc nepiešķiriet ienākošajai informācijai īpašu nozīmi, diena neko jaunu nesola. Uzmanīgi ievērojiet uzņemtās saistības, tieši šodien pastāv liels risks saslimt ar kritiku, minimizējiet to.

Vēzis

Biznesā ir liela ažiotāža, daudz mazu notikumu, kurus uzreiz ir ļoti grūti saprast. Parādiet savaldību, rūpējieties par iekšējiem resursiem, mēģiniet plānot savas darbības. Visticamāk, ka jums tiks sniegta nepatiesa informācija par mīļoto, rūpīgi pārbaudiet visu. Ietaupi naudu, pilnīgā apjukumā pastāv finansiāla kaitējuma risks.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment