Guļamistaba saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Guļamistaba ir vissvarīgākā vieta jebkurā mājā. Galu galā, vairumā gadījumu mēs šeit pavadām visvairāk laika. Zvaigžņu speciālisti pastāstīja, cik svarīgi ir aprīkot savu guļamistabu katram zvaigžņu zīmes pārstāvim, lai kļūtu laimīgāki.

Viens no  veselīga un mierīga miega noteikumiem  ir pareiza vide guļamistabā. Mēģiniet ievērot vienkāršus ekspertu ieteikumus, lai izveidotu perfektu interjeru mājas vissvētākajā vietā.

Auns

Auni ir spēcīgi, enerģiski un mērķtiecīgi cilvēki. Guļamistabai viņiem nevajadzētu būt tiešam viņu rakstura atspoguļojumam, bet gan iespējai nomierināties un atpūsties. Vēlams, lai būtu tādi toņi kā tirkīzs, zils un pelēks. Apgaismojumu vislabāk izvēlēties klusinātu un mierīgu.

Vērsis

Vērsi ir cilvēki, kuriem rūp sīkumi, īpaši mājās. Ir svarīgi padarīt guļamistabu pēc iespējas patīkamāku. Zvaigžņu speciālisti nekādā gadījumā neiesaka Vērsim taupīt uz labu gultu un remontu guļamistabā. Šī svētā vieta vienmēr ir jāuztur tīra. Visiem priekšmetiem jābūt funkcionāliem. Nav nepieciešams aizkraut guļamistabu ar nevajadzīgām lietām.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Dvīņi

Dvīņiem patīk jaunums, tāpēc viņiem periodiski jāpārkārto guļamistaba. Šeit ir svarīgi atcerēties, ka jūs nevarat novietot gultu spoguļa priekšā un kājgali pret izeju. Dvīņiem vajadzētu atstāt vairāk brīvas vietas telpā, kur viņi guļ. Pretējā gadījumā viņiem būs grūtāk aizmigt.

Vēzis

Vēži bieži maina garastāvokli, tāpēc viņiem dominējošajām krāsām jābūt baltai vai pelēkai. Tāpat šos cilvēkus var droši saukt par sentimentāliem. Viņi mīl savu ģimeni, tāpēc guļamistabā varat izvietot savas dvēseles radinieku vai bērnu fotogrāfijas.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment