Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 17. martam

Lauva

Lauvām ir visas iespējas panākt savstarpīgumu no interesējošās personas. Esi radošs. Ģimenes attiecības ar nelielu piepūli var uzmirdzēt jaunās krāsās. Veiksmīga būs tādu lietu iegāde, par kurām jau sen ir sapņots.

Jaunava

Laiks rīcībai un ātriem lēmumiem. Jūs nevairāties no grūtībām un nelokāmi turat triecienu. Pēc notikumiem bagātas dienas ir labi satikt kādu, kurš jūs labi saprot. Atklātas sarunas, silta draudzīga atmosfēra iedvesmos jauniem sasniegumiem.

Svari

Jo vairāk steigsies, jo mazāk laika tev būs. Dienas pirmajā pusē būs jācīnās ar sliktu garastāvokli, aizkaitināmību. Laiks pēc vakariņām ir labvēlīgāks. Iespējams, ka būs palīgi, kas palīdzēs lietas pabeigt laikā. Piektdien, 17. martā, Svariem vajadzētu izvairīties no piedzīvojumiem, riska, kas saistīts ar naudu.

Skorpions

Dienas pirmā puse būs mierīga un ražīga. Pēc vakariņām Skorpioni var būt pārlieku emocionāli un agresīvi. Iespējami konflikti, strīdi ar apkārtējiem. Vingrinājumi var palīdzēt jums pārvaldīt savas emocijas.

Strēlnieks

Daži zīmes pārstāvji saskarsies ar finansiālām problēmām. Naudu šajā periodā labāk uzkrāt nekā tērēt. Ir lietderīgi meklēt papildu ienākumu avotu. Esiet laipns pret apkārtējiem. Jums ir tendence atrast vainas sīkumos un atstumt cilvēkus, kuri vēlas jums tuvoties.

Mežāzis

Jūs šodien neesat pārāk efektīvs. Piektdiena būs mierīga. Darbavietas, visticamāk, pazudīs otrajā plānā. Mežāžus gaida iepazīšanās, interesanta komunikācija un tikšanās.

Lasi arī: 5 svarīgi padomi, kā atbrīvoties no negatīviem cilvēkiem savā vidē

Ūdensvīrs

Daudzi Ūdensvīri jutīs spēka trūkumu. Mīļotais cilvēks, visticamāk, pievils savu uzvedību. Neplāno neko svarīgu piektdienai, 17. martam. Pozitīvas emocijas dos saziņu ar senu draugu. Vari meklēt jaunu hobiju.

Zivis

Zivis viegli iespaido citus. Jūs dzirdēsiet daudz komplimentu. Ja esat uzaicināts uz kādu pasākumu, piekrītiet. Pārgājiens būs interesants, nesīs daudz atklājumu. Ar mīļoto cilvēku pastāv strīds, izrēķināšanās risks. Jūs varat būt greizsirdīgs, turēts aizdomās par romānu ar kolēģi.

Leave a Comment