Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 17. martam

Auns

Laba diena izskata pārvērtībām. Matu griezums palīdzēs atbrīvoties no smagām domām. Pērciet interesantus aksesuārus: jostu, rokassprādzi vai citas rotaslietas. Neaizmirstams būs randiņš ar otro pusīti. Sarežģītus gadījumus vislabāk pārcelt uz citu dienu. Tie atņems daudz spēka, atņems iespēju uzlabot savu personīgo dzīvi.

Vērsis

Daudzi zīmes pārstāvji saskarsies ar paaugstinātu emocionalitāti. Jūs pārāk reaģējat uz notiekošo. Hroniskas Sli**bas var pasliktināties. Izvairieties no saskarsmes ar nervoziem cilvēkiem. Citu cilvēku noskaņojums ir lipīgs. Esiet blakus tiem, kuri vienmēr ir mierīgi un pārliecināti.

Dvīņi

Jūs, iespējams, tiksiet maldināts. Nepārprotiet neviena vārdu, pārbaudiet faktus. Jūs varat nonākt neērtā situācijā. Ar finansēm rīkojieties saprātīgi, nepērciet pārāk daudz. Jums ir jābūt finanšu spilvenam.

Vēzis

Lai šodien visu paveiktu, jābūt aktīvam. Ja citi pārkāpj personīgās robežas, nekautrējieties cīnīties. Par to nebūs nekādu konfliktu. Gluži pretēji, jūs tiksiet vairāk cienīts. Noderēs ceļošana, jaunu vietu apmeklēšana.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment