Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 30. janvārim

Lauva

Tuvākajā laikā Lauvām nāksies daudz komunicēt, un viņiem būs jāsazinās ar svešiniekiem. Cenšoties atstāt vislabvēlīgāko iespaidu, nepārcenties, necenties izskatīties daudzkārt labāks, bagātāks, veiksmīgāks par sevi, neplātieties. Jūs diezgan ātri sapratīsiet, un jūs nonāksiet stulbā stāvoklī.

Jaunava

Šī nedēļa būs auglīga, ja nemēģināsi visu izdarīt uzreiz. Sadaliet lietas tā, lai būtu laiks atpūsties, sazināties ar mīļajiem un meklēt iedvesmas avotus. Padomājiet par to, kādus jautājumus pagaidām varētu atlikt.

Svari

Svariem būs diezgan raita un emocionāli mierīga nedēļa. Galvenais jau pirmajā dienā nesabojāt garastāvokli ar skumjām domām un nepakļauties melanholijai. Jums arī nevajadzētu uzņemties grūtus, apgrūtinošus pienākumus.

Skorpions

Nedēļas sākumā Skorpionus sagaida pastiprināta mīļoto cilvēku uzmanība. Nebaidieties no dzīvesbiedra, vecāku vai bērnu maiguma uzbrukumiem, nejautājiet viņiem, kas noticis un kas viņiem ir vajadzīgs no jums. Viss ir kārtībā, neviens no jums neko neslēpj, tā ir patiesas mīlestības izpausme.

Strēlnieks

Šajā periodā zvaigznes iesaka Strēlniekam šķirties no visa, kas jau sen būtu jāizņem no viņu dzīves. Tas attiecas ne tikai uz lietām, bet arī uz sliktiem ieradumiem, ar kuriem jūs periodiski mēģināt cīnīties. Ir arī vērts veikt “auditu” savā apkārtnē. Samaziniet kontaktus ar cilvēkiem, ar kuriem saziņa jūs traucē un ienes jūsu dzīvē tikai negatīvas emocijas.

Mežāzis

Mežāzim vajadzētu vismaz mēģināt paskatīties uz savu rīcību no malas. Jūsu rīcība kādam sagādā daudz neērtības, un jūsu apgalvojumi nav tik nepamatoti, kā jūs domājat. Centieties izdarīt pareizos secinājumus un nepasliktināt situāciju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim

Ūdensvīrs

Zvaigznes īpaši atbalstīs tos, kuri nolems parūpēties. Nav svarīgi, kam tas izplatīsies, radiniekiem vai nepazīstamiem cilvēkiem. Visums jūs apbalvos ar patīkamiem pārsteigumiem, pat ja runa ir par dzīvniekiem vai telpaugiem.

Zivis

Visas lietas, kas prasa centību un koncentrēšanos, beigsies ar panākumiem – Zivīm šīs īpašības nepiemīt. Jūs varat droši sākt apmācību, sākt sastādīt sarežģītus pārskatus un dokumentus. Pat ja jums ir jāatdala rīsu graudi no kviešu graudiem, kas sabērti kopējā kaudzē, jūs tiksiet galā ar uzdevumu spoži!

Leave a Comment