Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim

Sākas jauna nedēļa, kurā gaidām mēneša maiņu. Šī būs ārkārtīgi pozitīva un produktīva nedēļa, tāpēc zvaigžņu pētnieki stingri iesaka izvēlēties nevis laika pārbaudīto ceļu uz mērķi, bet gan tādu, kas nesīs maksimālu labumu.

Pats svarīgākais nums šobrīd ir pārāk daudz neriskēt un nevienam neko sliktu nenodarīt. Jūsu mērķi ir svarīgi, taču no karmiskā viedokļa ir svarīgi arī palikt laipnam un nekāpt pa galvām, lai gūtu labumu. Esiet pozitīvs un atcerieties, ka smiekli pagarina dzīvi. Izbaudiet katru mirkli un sazinieties ar cilvēkiem, kuri var tajā dalīties ar jums. Kamēr nav retro planētu, jums ir jāņem viss no dzīves. Par laimi, Visums ir gatavs dot mums to, par ko mēs sapņojam.

Auns

Izdzisusi motivācija var nedaudz piebremzēt Aunu. Pozitīvi citāti palīdzēs viņiem to atgriezt, kā arī mazliet pacietības. Visums ilgu laiku Aunu neatstās bez atbalsta, tāpēc jums vajadzētu tikai nedaudz pagaidīt. Iespējamas nelielas garastāvokļa izmaiņas un vispār visās dzīves jomās. Pat šie šķietami nenozīmīgie sīkumi piesaistīs pārmaiņu lavīnu, kas, visticamāk, izrādīsies pozitīvas. Auns iegūs to, par ko sapņoja. Jums vienkārši jāiet uz priekšu un nav jābaidās no problēmām. Bailes vienmēr kavē šo cilvēku attīstību.

Vērsis

Vērsim, lai paātrinātu laimes tuvošanos, nepieciešams attīrīties no iepriekš uzkrātā negatīvisma. Lai to izdarītu, zvaigžņu pētnieki iesaka izmantot spēcīgas prakses. Noderēs arī vairāk atpūsties, pavadīt laiku ar draugiem un radiem. Vientulība palīdzēs Vērsim būtiski nostiprināt domu gaitu, bet nepalīdzēs atjaunot enerģiju pēc smagas darba dienas. Dažas iecienītākās aktivitātes pēkšņi var kļūt garlaicīgas, taču tas ir īslaicīgi. No mīlestības līdz naidam līdz hobijiem un vaļaspriekiem nav viena soļa, tāpēc nav par ko uztraukties. Jums vienkārši jāmaina ainava.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada februārī

Dvīņi

Dvīņiem, zvaigznes un planētas palīdzēs uzlabot atmiņu. Tas pozitīvi ietekmēs darbu un biznesu, kā arī palīdzēs Dvīņiem apgūt ko jaunu. Lai saglabātu labu veselību, zvaigžņu pētnieki iesaka pēc iespējas mazāk atrasties naidīgā vidē – nepatīkamās kompānijās vai, gluži otrādi, vientulībā. Piemēram, jūs pat varat paņemt īsu atvaļinājumu, taču tas nav rīcības ceļvedis, bet tikai viena no daudzajām iespējām, tāpēc ir svarīgi izmēģināt, eksperimentēt un redzēt, kas ir labāks un kas ir sliktāks. Dvīņi noteikti atradīs izeju no jebkuras situācijas.

Vēzis

Vēžiem jāsāk intelektuālā attīstība. Pastāv liela finansiāla triumfa iespējamība. Garīgo likumu ievērošana palīdzēs paātrināt veiksmes tuvošanos. Nav nekas slikts, ja ņem vērā vecāka gadagājuma cilvēka gudro padomu, kurš iepriekš ir bijis līdzīgās situācijās. Vēžus, visticamāk, nevēlēsies maldināt, taču šādi cilvēki joprojām paliks apkārt. Nāksies paļauties uz intuīciju, izvērtējot iespējas tikt pieviltam. Nedēļas galvenais vadmotīvs ir darbs, taču tas nenozīmē, ka ģimenei un mīlestībai laika neatliks vispār. Vēži paši var izlemt, cik daudz laika veltīt savai personīgajai dzīvei.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment