Trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada februārī

Finansiāli panākumi ir tas, ko vēlas ikviens. Februārī, pēc zvaigžņu pētnieku domām, visu zvaigžņu zīmju pārstāvji varēs kļūt bagāti. Izredzes uz triumfu mums visiem būs salīdzinoši līdzvērtīgas, tomēr pāris līderus vēl var izcelt.

Merkurs 11. datumā pāriet Ūdensvīra zīmē, kā dēļ tā enerģija diezgan jūtami pieaugs. Retrogradu planētu trūkuma dēļ mums visiem būs mazāk problēmu un lielāka motivācija, bet Merkurs palīdzēs.

Dvīņi

Dvīņi kļūs daiļrunīgāki Merkura dēļ, kas palīdzēs viņiem gūt pēc iespējas labākus panākumus sarunās. Šis būs lielisks mēnesis, lai mēģinātu mainīt darbu. Jūs varat apmeklēt intervijas. Ir svarīgi būt pašam un mēģināt runāt godīgi un atklāti ar cilvēkiem. Tas viņus šokēs līdz sirds dziļumiem. Vislielāko ienākumu pieaugumu sagaida tie, kuru darbība ir tieši saistīta ar sarunu vešanu. Tāpat vairāk varēs nopelnīt tādu profesiju pārstāvji kā skolotājs, konsultants, psihologs, jurists (advokāts).

Jaunava

Februārī Jaunavas var veikt dārgus pirkumus. Ar lielu varbūtību šie cilvēki varēs iegādāties ko svarīgu ar lielu atlaidi, turklāt pati prece vai pakalpojums izrādīsies ļoti kvalitatīvs. Kopumā februāris būs lielisks laiks jebkādiem finanšu darījumiem. Piemēram, Jaunavas var nodarboties ar valūtas maiņu, pērkot akcijas. Galvenais ir visu darīt apdomīgi un apzināti, nepaļaujoties tikai uz intuīciju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim

Ūdensvīrs

Ūdensvīri februārī varēs droši doties komandējumos vai atvaļinājumā uz citām pilsētām un valstīm. Darba braucienos un ainavu maiņas laikā šīs zīmes cilvēki varēs atklāt sevī jaunus talantus. Viņus kaut kas vai kāds iedvesmos, un viņi arī varēs izvirzīt sev jaunus dzīves mērķus. Finansiālā veiksme viņiem atnāks diezgan ātri – jau februāra pirmajās dienās, par ko var teikt paldies citiem nakts gaismekļiem. Var atvērt jaunu biznesu, meklēt jaunus partnerus.

Visticamāk, 2023. gada februārī mums visiem būs nedaudz vairāk jāstrādā, tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi izmantot relaksācijas mantras, lai nezaudētu pārāk daudz spēka. Eksperti novēl veiksmīgu mēnesi, labvēlīgu finanšu un darba lietu pabeigšanu un sākšanu.

COMMENTS

Leave a Comment