Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 31. janvārim

Lauva

Neaizmirstiet kontrolēt savus tēriņus! Nepārdomāti pirkumi iegriezīs robu budžetā, un burtiski nāksies atvēlēt līdzekļus ikdienas vajadzībām. Pērciet tikai to, kas jums šobrīd patiešām ir nepieciešams.

Jaunava

Šodien neesiet dedzīgi ar fiziskām aktivitātēm. Enerģijas piegāde nav tik liela, kā jūs domājat. Ja jūs pārmērīgi strādājat, nogurums un enerģijas zudums saglabāsies vairākas dienas, un arī jūsu garastāvoklis atstās daudz vēlamo.

Svari

Laba diena jebkādiem finanšu darījumiem. Pirkšanas un pārdošanas darījumi, banku noguldījumi, ieguldījumi ilgtermiņa projektos – tas viss būs gana veiksmīgs. Pat šajā dienā paņemtos kredītus tērēsi izdevīgi, un to nomaksa pārāk neapgrūtinās budžetu.

Skorpions

Laba diena iepirkšanās veikšanai, īpaši, ja runa ir par sadzīves precēm. Un arī šajā dienā var sākt remontdarbus, ģenerāltīrīšanu vai globālo atjaukšanu, veikt pārkārtošanos. Zvaigznes atzinīgi vērtē jebkuru darbību, kuras mērķis ir uzlabot savu mājas stāvokli.

Strēlnieks

Šodien jums nav jātaupa nauda atvaļinājumam ar ģimeni. Brauciens uz izklaides centru, brauciens uz kino, ziemas pikniks vai ģimenes pusdienas kafejnīcā… Padomājiet par to, kas jums ir piemērots, un dodieties pēc jaunas pieredzes!

Mežāzis

Ja ir iespēja plānoto braucienu atlikt, labāk to darīt. Jūs tikai tērēsiet savu laiku, un, ja runa ir par radinieku apciemošanu vai atpūtu kopā ar ģimeni, pastāv liels skandāla risks burtiski no nulles. Arī biznesa sarunas neizdosies.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada februārī

Ūdensvīrs

Šajā dienā neaizņemies un neizsniedz kredītus. Padomā, kā tikt galā pašam, ierobežot izdevumus un atteikties no liekiem izdevumiem. Visas parādsaistības, kuras uzņematies šodien, būs ļoti grūti izpildīt.

Zivis

Mīļotais cilvēks pavisam negaidīti var izvirzīt pretenzijas, kurām tu nepiekritīsi. Nemēģiniet pretoties un strīdēties, tas tikai pasliktinās situāciju. Uzliesmojuma cēlonis bija slikts garastāvoklis, un drīzumā cilvēks mēģinās laboties.

Leave a Comment