Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 6. februārim

Lauva

Šodien jums ir riskanta diena. Esi korekts sarunās ar tuviniekiem un kolēģiem, šķiet, ka daži no tiem ir vērsti uz Lauvas satracināšanu. Ja aizkaitinājums sāk pārplūst pār malām, atrodiet laiku vienatnei. Rīt viss būs labi, neuztraucieties.

Jaunava

Ieplānojiet visas svarīgās tikšanās līdz pusdienlaikam. Šis periods ir ļoti labvēlīgs, jo spēsi ikvienu pārliecināt, ka tev ir taisnība. Ja vēlaties pabūt vienatnē, vakarā veiciet kādu klusu darbu, radošumu vai pastaigājieties.

Svari

Tev šodien zvaigznes sagādājušas labu iespēju apgūt ko jaunu. Var apgūt svešvalodu, veltīt laiku kādam interesantam pašattīstības kursam, lasīt psiholoģisko literatūru. Vai arī izvēlieties jebkuru citu sev piemērotu jomu.

Skorpions

Šodien pār tevi var uzkrist radu vai tuvu draugu kritikas vilnis. Varbūt ne viss teiktais būs godīgi, taču saglabājiet mieru un nekrītiet dusmās. Vienkārši ļaujiet visam, ko dzirdat, iet garām ausīm, drīz vien tie paši cilvēki pārliecināsies, ka viņi kļūdās, un nāks atvainoties.

Strēlnieks

Šodien tev ir noderīgi mainīt situāciju un aizbēgt no rutīnas. Labvēlīgi būs īslaicīgi komandējumi, jaunu vietu apmeklēšana. Labām izredzēm ir paziņas, gan lietišķas, gan personiskas. Taču neejiet iepirkties un nepasūtiet preces uz mājām, pastāv risks iztērēt naudu.

Mežāzis

Personīgajā dzīvē šodien pilnīgs miers un garlaicība. Ģimenes Mežāžiem, visticamāk, būs sīki strīdi un nesaprašanās ar ģimeni. Darbā, gluži otrādi, viss notiek pēc iespējas labāk. Tas lielā mērā ir saistīts ar jūsu uzcītību iepriekšējā periodā. Neskopojies ar iepirkšanos. Atjauniniet mēbeles vai izvēlieties sadzīves tehniku. Lai nomierinātu nervus, ķerieties pie sava hobija vakarā.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada februārī

Ūdensvīrs

Neuzņemieties šodien visu uzreiz, plānojiet dienu iepriekš. Pastāv liels konfliktu risks ar tuviem paziņām, centies rūpīgi izvēlēties vārdus, lai tas nepārvērstos par pamatīgu strīdu. Dienas pirmajā pusē mājās gaidāma liela ažiotāža, var ierasties negaidīti ciemiņi.

Zivis

Problēmas ar naudu šodien sabojās garastāvokli tām Zivīm, kuras iepriekšējā dienā netīšām iesaistījās kādā finansiālā piedzīvojumā. Neaizņemieties, īpaši bankās vai mikrokredītos. Tagad lietderīgāk ir samazināt izmaksas, domāt, kā vislabāk ietaupīt. Un, starp citu, atcerieties, kurš no jūsu draugiem ir jums parādā nopietnu summu. Ir pienācis laiks viņiem atgādināt par naudas atgriešanu.

Leave a Comment