Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 6. februārim

Auns

Diena sola patīkamus notikumus mīlas frontē. Partneris var sagādāt ļoti patīkamu pārsteigumu, uzdāvināt negaidītu, bet ļoti noderīgu dāvanu. Un vientuļie Auni pamanīs interesi par savu personu no cilvēka, kurš par viņiem rūpējas.

Vērsis

Sāciet jau šodien biznesu, kuru plānojat jau ilgu laiku, bet atlieciet to, kas nav steidzams, zvaigznes dod priekšroku tam. Kopumā Vērsim šī nedēļa paies mēreni: bez pārsteigumiem un asiem pagriezieniem. Ļoti labs periods attiecību veidošanai, kuras kādreiz bija pārtrūkušas, padomā, ar ko tu vēlētos izlīgt.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Dvīņi

Šodien jūs sagaida visādā ziņā veiksmīga diena. Uzticieties savai intuīcijai un nepārdomājiet savu izvēli. Tieši neapzinātas darbības palīdzēs sasniegt virsotnes dienestā vai iekarot sev interesējošo cilvēku labvēlību. Starp citu, apskatiet tuvāk vecos draugus. Kāds no viņiem var just mīlestību pret jums, ko viņš neuzdrošinās atzīt.

Vēzis

Savāc visu savu gribu dūrē, jo no rīta tev būs jāsazinās ar cilvēku, kurš tev nav simpātisks. Maz ticams, ka izdosies izvairīties no sarunas, no tās rezultāta atkarīgs, vai tavi plāni piepildīsies vai nē. Pēcpusdienā jūs varat apbalvot sevi par izaicinājumu. Pērciet sev dāvanu vai apēdiet savu iecienīto desertu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment