Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 8. februārim

Lauva

Dodieties uz veikalu šodien ar sarakstu, nepasūtiet preces uz mājām, ietaupiet lielas investīcijas, neaizņemieties lielas summas. Jāienāk ar mieru, šobrīd nav īstais laiks finanšu lietām. Dariet kaut ko dvēseli nomierinošu: skatieties melodrāmu, zīmējiet, pastaigājieties pirms gulētiešanas.

Jaunava

Jūs pamodināsiet skolotāja dāvanu. Dalieties savā pieredzē un zināšanās ar jauno paaudzi. Šādas aktivitātes dos labumu abām pusēm. Neskopojies ar uzslavām, centies atstāt labu iespaidu. Jaunavas skolotāji šodien var uzvarēt svarīgā konkursā, paši uzlabot savu kvalifikāciju vai iegūt prestižu amatu.

Svari

Pārmērīga lētticība nodarīs ļaunu pakalpojumu: cilvēks, uz kuru paļāvāties, var jūs pievilt. Zaudējumam ir finansiāls raksturs, taču tas ir atgriezenisks, ja tiek veikti savlaicīgi pasākumi. Neuztraucieties un viss izrādīsies labi. Sarežģītā situācijā lūdziet palīdzību no ietekmīgas personas, pat ja nevēlaties to darīt.

Skorpions

Šodien jūs kaitinās visi: no darba kolēģiem līdz sētniekiem un piegādes pakalpojumu speciālistiem. Ja nevarat nomierināt emocionālus uzliesmojumus, samaziniet saziņu ar citiem cilvēkiem līdz minimumam. Tā būs labāk visiem. Galu galā ne vienmēr citi ir vainīgi jūsu problēmās. Izklaidējieties vienatnē.

Strēlnieks

Šodien ir piemērots periods lieliem pirkumiem vai citu vērienīgu plānu īstenošanai. Ģimenes Strēlnieki var doties kopīgā ceļojumā, pārcelšanās būs veiksmīga. Tiem, kuri jau sen ir vēlējušies mainīt darbu, arī zvaigznes dod priekšroku, nepalaidiet garām savu iespēju, ja tā pēkšņi parādās. Rīkojieties izlēmīgi.

Mežāzis

Šodien tu lasi citu domas un prognozē notikumus. Jūsu draugi par to domā, brīnoties par savu instinktu smalkumu un viņu darbību lasītprasmi. Ir iespēja izpelnīties dažu augstu amatpersonu cieņu, pakāpties pa karjeras kāpnēm. Un tas notiks zibens ātrumā.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Ūdensvīrs

Konflikts ar kolēģi vai spēcīgu ietekmīgu personu, kas saistīts ar varu, var sabojāt garastāvokli. Mēģiniet nogludināt stūrus un atteikties attīstīt strīdu, jūs tajā zaudēsiet. Izpildiet negatīvās emocijas mierīgā veidā: ar autotreniņu palīdzību, meditāciju vai dariet kaut ko patīkamu.

Zivis

Esiet godīgs attiecībās ar saviem mīļajiem un draugiem, jebkura viltība šodien ir saistīta ar faktu, ka jums vairs neuzticēsies. Laba diena jebkuriem nelieliem pirkumiem un dāvanām. Vienkārši nevajag šādā veidā laboties, esiet dāsns no sirds, nevis peļņas nolūkos. Darbā viss iet labi, parasta diena rutīnas lietām.

Leave a Comment