Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 8. februārim

Auns

Laimīga sakritība šodien atrisinās svarīgu problēmu. Neuztraucieties pārāk daudz, vienkārši veiciet savas ikdienas aktivitātes kā parasti. Un vakarā gatavojieties svinēt uzvaru. Vakarā var sarunāt tikšanos ar draugiem, rezervēt galdiņu restorānā, doties uz kultūras pasākumu.

Vērsis

Pretojies, ja šodien tevi kāds mēģina ievilkt apšaubāmā naudas azartā. Piemēram, piedāvā iziet piecciparu personīgās izaugsmes kursu, par kādu procentu no ieņēmumiem kļūt par apdrošināšanas kompānijas pārstāvi vai nodarboties ar tīkla mārketingu. Dzeniet tādus labvēļus, citādi varat iesaistīties nepiedienīgā biznesā.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Dvīņi

Saņemsi vilinošu piedāvājumu, taču nesteidzies to pieņemt. Atliec lēmumu uz rītdienu, tagad izredzes ir neskaidras, lietas vēl var mainīties. Vakarā gaidāma patīkama tikšanās, draugu zvans vai ziņa, iespējams mielasts.

Vēzis

Parūpējies par savu izskatu un veselību jau šodien. Ieteicams apmeklēt kosmetologu, mainīt frizūru, risināt vecās problēmas, iegādāties jaunu vitamīnu un minerālvielu kompleksu, apmeklēt ārstu. Tēla maiņa iedvesmos jūs uz konstruktīviem plāniem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment