Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 9. februārim

Lauva

Ja no rīta plānojāt saziņu un mājsaimniecības darbus, bet pēcpusdienā – braucienus un iepirkšanos, ieteicams visu samainīt. Jūsu aizkaitinājums dienas sākumā var izraisīt strīdu, labāk tērējiet spēkus uz ielas, komandējumā vai veikalos. Un pēcpusdienā būs labvēlīgāks periods sarunām ar mīļajiem vai sakopšanai.

Jaunava

Neignorējiet nekādu netaisnību, pat mazās lietās. Izvairīties no pārgalvīgiem nekauņām, neļaujiet ar sevi manipulēt, pārtrauciet jebkādus aizvainojošus uzbrukumus.

Svari

Ja jūs rūpīgi aplūkosiet lietas, jūs atklāsiet, ka jūs tiekat maldināts vai ar jums tiek manipulēts. Atcerieties, kurš pārāk bieži vaino kļūdas, nepamatoti šaubās, it kā tīšām sabojā garastāvokli. Vai jums nešķiet, ka vidē ir tāds cilvēks un ir pēdējais laiks pārtraukt attiecības ar viņu. Tieši tagad.

Skorpions

Labs laiks uzkrājumu veidošanai, banku noguldījumu atvēršanai, investīcijām. Diena ir labvēlīga ilgtermiņa plānu pieņemšanai: diētas sākums, ilgs mācību kurss.

Strēlnieks

Nemierīga, ļoti notikumiem bagāta diena. Panākumi ir iespējami atkarībā no jūsu attieksmes. Priekšvakarā centies kārtīgi izgulēties un pabrokastot, vingro, iedvesmojies no kaut kā patīkama. Tas ļaus ātri reaģēt uz visām izmaiņām. Jūs varat atpūsties tikai vēlu vakarā, klausīties mierīgu mūziku.

Mežāzis

Vientuļiem Mežāžiem nevajadzētu pievērst lielu uzmanību jaunām paziņām, kamēr nopietnām attiecībām izredžu ir maz. Mājās iespējamas nelielas nesaskaņas sadzīves jautājumos, ja iespējams, vērts piekāpties tuviniekiem.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Ūdensvīrs

Garlaicīga un neievērojama diena. Ieteicams to pavadīt sev tīkamākajā vidē. Ja iespējams, paliec mājās, nedari svarīgas lietas, risini problēmas. Pastāv risks saasināt vecus konfliktus, tāpēc, strādājot ar cilvēkiem, esiet labvēlīgi, pat ja jums ir jābūt liekulīgam.

Zivis

Šodien nevajadzētu dalīties savos plānos ar citiem cilvēkiem, iespējams nolietojums vai izsmiekls. Centieties visu izdarīt ātri, neatliekot to uz nenoteiktu laiku. Visgrūtāk ir pārvarēt mājas rutīnu, tāpēc izceliet tikai pašu svarīgāko. Piemēram, no mazgāšanas un ēdiena gatavošanas nevar izvairīties, bet garderobes analīze pagaidīs līdz citai dienai.

Leave a Comment