“Uzzīmē savu dzīvi”: tehnika, kas piepilda visas vēlmes

Ja tu ļoti vēlies sapņa piepildījumu, tas noteikti piepildīsies – tas ir viens no galvenajiem Visuma likumiem. Mēs paši veidojam savu nākotni. Un, lai vēlme nebūtu ilgi jāgaida, jūs varat paātrināt tās izpildi ar vienkāršas tehnikas palīdzību.

Nav nekā vieglāk kā paņemt otu un uzzīmēt attēlu. Šāda vienkārša, no pirmā acu uzmetiena, darbība vienā naktī var mainīt visu jūsu dzīvi. Mākslas terapija  ir ne tikai psihoterapeitiskās palīdzības metode, bet arī vēlmju piepildīšanas metode, kas atrodas zinātnes, radošuma un izklaides krustpunktā.

Mākslas terapija kā veids, kā piepildīt visus savus sapņus

Ar radošuma palīdzību cilvēki no neatminamiem laikiem varēja ienirt īpašā stāvoklī, kas atgādina transu, kas pārsteidzoši ietekmē cilvēku: palīdz gūt baudu, kā arī atrisināt iekšējās problēmas. No tā izriet, ka mākslas terapijai ir ne tikai estētiska, bet arī praktiska nozīme. Ir svarīgi atzīmēt, ka nav svarīgi, vai protat zīmēt. Šeit nav stingru kritēriju. Jums vienkārši jāsaprot, kāpēc jūs to darāt.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Mākslas terapija ļauj izcelt tās iekšējās bailes un slēptās vēlmes, kas slēpjas dziļi dvēselē. Turklāt tas notiek nesāpīgi, jums nav jāsalauž sevi un jāveic ilga sevis izzināšanas sesija. Šīs prakses galvenā vērtība ir tāda, ka jūsu radītais zīmējums ļaus jums notvert jūsu iekšējo stāvokli, noteikt jūsu vēlmes un redzēt veidu, kā tās sasniegt.

“Uzzīmē savu dzīvi”: soli pa solim instrukcijas

Pirmkārt, jums ir pareizi jāiestata. Jums ir jāsaprot, kādas vēlmes vēlaties piepildīt un kāpēc. Otrkārt, jums pilnībā jāatlaižas no sevis, lai jūs vadītu nevis prāts, bet zemapziņa. Relaksācijas meditācija palīdzēs jums atbrīvoties un samazināt kontroli.

Pēc sagatavošanās posma jums ir jāuzmet uz papīra viss, kas jums ir uzkrājies. Attēlu var krāsot vairākas stundas vai pat dienas. Pats svarīgākais ir ļauties procesam un visas emocijas, jūtas, bailes un vēlmes pārnest uz papīra. Ļaujiet tevī apslēptajai enerģijai izplūst caur roku, kas tur otu vai zīmuli. Pieņemiet sevi tādu, kāds esat: labs vai slikts, nepilnīgs, sāpinošs vai, gluži pretēji, cietis no citiem.

Šādas sesijas laikā atnāks sapratne, kāds ir iemesls tam, kas notiek ar tevi un apkārt. Pabeidzis darbu, jūs skatāties uz sevi no ārpuses, un ir maz ticams, ka atgriezīsieties tajā stāvoklī, kādā sākāt zīmējumu. Jums tas nebūs vajadzīgs. Tad atliek tikai nedaudz izstrādāt zīmējumu, uzzīmēt attēlus, kas ir izveidojušies, pievienot dažas spilgtas krāsas.

Bilde jāievieto albumā. Uz to ir jāskatās bieži, jāuzlādē ar savu enerģiju, un uz tā pamata var papildināt, pārveidot, uzzīmēt ko jaunu. Dažreiz jūs varat mainīt visu kardināli. Tas ir normāli: jebkura cilvēka iekšējais stāvoklis mainās, un līdz ar to mainās arī vēlmes.

Taču neaizmirstiet, ka mākslas terapija ir tikai pirmais solis ceļā uz sevis un savu vēlmju izzināšanu. Tas ir ļoti svarīgi un nepieciešams, bet tas ir tikai sākums. Kad esat pabeidzis, neapstājies un pārejiet pie nākamās darbības – skaidri plānojiet savus jaunatklātos mērķus.

Uzzīmējiet savu dzīvi tā, lai sapņi kļūtu par mērķiem un tas, ko vēlaties, kļūtu par realitāti. Katrs cilvēks spēj sasniegt neticamo, ir svarīgi tikai laikus ieraudzīt savu potenciālu un  izvēlēties pareizo ceļuVietnes Zeltene.lv redaktori novēl, lai jūsu plāns piepildās, rūpējieties par sevi.

Leave a Comment