Ko iegūstam, sūtot domas un lūgumus Visumam. Eksperiments

Cilvēks un Visums – saistīti

 

Psihoinformacioloģijā matrica ir nevis matemātisks objekts – skaitļu masīvs, bet pēc stingrām likumsakarībām veidots Visuma analogs. Mūsu plāni, projekti, ieceres un vēlmes īstenojas īsākā laikā un jaudīgāk, ja lūdzam palīgā Visuma spēku, un tas iespējams ar dievišķās matricas palīdzību.

 

Kosmohumānisms Visumu (šajā domāšanas sistēmā pastāv vairāki Visumi) skaidro kā ļoti sarežģītu paralēlo daudzdimensiju bezgalību, kur hierarhijas virsotnē – Radītājs. Taču tās ir pasaules, ar kurām esot iespējams komunicēt un mijiedarboties.

 

Savukārt cilvēks kosmohumānisma skatījumā sastāv no 10 energoinformatīvajiem centriem (čakrām). Katram no tiem sava krāsa, ātrums, blīvums, resurss, Visuma likumiem atbilstīgs uzdevums, virs tām – dievišķā zelta piramīda.

 

Katrā čakrā glabājas milzīgs informācijas daudzums, krājies visu dzīvju (arī iepriekšējo) laikā.

 

No pirmā līdz septītajam centram sablīvējusies arī negatīvā informācija jeb karma, ko radījusi Visuma likuma neievērošana. To veido Nā*es un pašnāvību, lepnības, agresivitātes, aizkaitinātības, baiļu, panikas, slinkuma un citas enerģijas.

 

Uzdevums – sakārtot savu sistēmu, atbrīvojot to no negatīvās informācijas. Daudzās tradīcijās tas notiek, mēģinot par katru cenu ielauzties pēc iespējas dziļāk pagātnē. Matrica ir instruments, kas palīdz to izdarīt, dzelmi neaiztiekot. Gan informācija, gan enerģija saglabājas, taču tiek transformēta – pārslēgta no mīnusa uz plusu. To, vai process izdevies, rāda dzīve. Tas, cik laimīgi, veseli, dzīvespriecīgi jūtamies.

 

Kā rīkoties ar matricu

 

Saskaņā ar Ignatenko pārliecību, dievišķā matrica, kas ir Visuma analogs, atrodas arī katra cilvēka galvā – septītajā, dvēseles centrā jeb čakrā. To veido katrs pats ar savu domāšanas aparātu, taču matricas realizēšanās laiks un jauda atkarīga no tā, kāds ir mūsu apziņas resurss. Parasti tas ir tikai līdz trim procentiem no potenciāla. Lielāku spēku domai dod subinformatīvais matricu domāšanas komplekss, bet to sasniegt var palīdzēt speciālists, kurš apguvis attiecīgas zināšanas.

 

Domformu jeb matricu ar mantras HA! vai K–HA! palīdzību var sūtīt vai nu sev vai kādam citam. Tā atgriežas, tikai ar vēl lielāku blīvumu un resursu, jo ceļā saņēmusi paralēlo pasauļu (tur atrodas mūsu aizgājušie tuvinieki, garīgie skolotāji, svētie, eņģeļi – ļoti sarežģīta dievišķā hierarhija!) svētību jeb dievpalīgu.

 

Cik ātri tas notiek, atkarīgs no melnā, brūnā un pelēkā uzkrājuma čakrās. Jo karmas vairāk, jo viss norisinās lēnāk. Taču jebkura matrica, ejot cauri mūsu sistēmai, kādu karmas stūrīti tomēr padrupina. Tad uzlabojas Vese***a, paspilgtinās spējas, ienāk jaunas zināšanas.

 

Matricu veido meditācijas laikā, iedomājoties kā mirdzošu piramīdu.

 

Visu laiku atkarībā no nepieciešamības iespējams veidot jaunas un jaunas matricas.

 

Piemēram, transporta sablīvējuma stundās ar mašīnu jānokļūst darbā. Atliek nodomāt: lūdzu, man drošā ceļa matricu, ieliekot tajā parametrus, kas šajā maršrutā svarīgi – ceļš bez dzērājiem, bez avārijām, bez klaiņojošiem dzīvniekiem, bez starpgadījumiem, auto – bez tehniskām kļūmēm, nodomāt T–HA! un pateikt paldies. Nākamajai reizei jauna matrica vairs nav jāveido, jo tā glabājas mūsu ēteriskajā dubultniekā Visumā, izskaidro Mārtiņš Logins.

 

Matricu veidošana cilvēku garīgi attīra, jo tā vienlaikus ir lūgšana. Lūgšanai vienmēr seko sajūtu līmenī saņemama informācija, kā to vērst piepildījumā, tāpēc pret izsacītajām vēlmēm jāizturas ar lielu atbildību. Patiesībā stāsts ir par to, ka Dievs vienmēr ņem aiz rokas un aizved, kur vajadzīgs, ja viņam uzticas.

 

Mantru skaņošana dod cilvēkam papildu enerģiju un atbrīvo no karmas. To var darīt jebkuros apstākļos un laikā.

 

Šajā skolā – arī mājasdarbi

 

Pirmajā nodarbībā ar katru no dalībniekiem atsevišķi tiek pārrunāts, vai iepriekš jau bijušas kādas garīgās prakses.

 

Instruktors atgādina, ka pirms gulētiešanas noteikti vēlams aizsūtīt Visumā saldu sapņu un cieša miega matricu, turklāt trīs reizes pēc kārtas, bet rītu sākt ar lūgumu, lai diena ražīga un pozitīvu izjūtu pilna.

 

Guvuši priekšstatu par darbu ar matricām, eksperimenta dalībnieki noskaidro, kuru no savām aktuālajām problēmām mēģinās novērst vai transformēt ar jaunapgūto instrumentu.

 

EKSPERIMENTA gaita: “draudzējos ar tibetiešiem, esmu mierīga.”

 

Eksperimenta dalībniece Kristīne Marija Trepša

 

Mēģinās strādāt ar panikas un trauksmes uzplūdiem emocionālo pārdzīvojumu vai fiziskas pārslodzes reizēs.

 

Centīsies mazināt nesen parādījušās muguras sāpes.

 

Lūkos rast motivāciju labākai krievu valodas apguvei – viņa grib studiju laikā piepelnīties, pastrādājot par viesmīli, tāpat kā to darīja vasarā, bet krievu valodas zināšanas derētu labākas.

 

“Esmu priecīga, ka riskēju un piekritu piedalīties eksperimentā – iegūtā pieredze man noteikti kādreiz vēl noderēs,” atzīst Kristīne Marija Trepša. Viņasprāt, tas bija pilnīgi jauns skatījums uz iepriekš citādi pazīstamiem jēdzieniem – vairāki Visumi, desmit apakšpasaules katrai čakrai, Visumā esošais dubultnieks. “Vai tā kļūs par jauno pārliecību, vēl īsti nezinu. Taču par to, ka Visumā atrodas enerģijas, kas mums vajadzīgas, un ka ar tām var sadarboties, vairākkārt esmu pārliecinājusies. Katru rītu un vakaru lūdzu profesora Ignatenko simts procentu Vese***as matricu – tas esot atslēgas mehānisms, lai sistēma pilnvērtīgi strādātu. Vakarā papildus pievienoju saldu sapņu un pilnvērtīga miega matricu, savukārt no rīta – matricu aktīvai un veiksmīgai dienai. Bija interesanti. Īpaši pievērsu uzmanību visam, ko varētu saistīt ar karmu – iespējamajiem melnā, brūnā un pelēkā uzkrājumiem čakrās. Laikam jau tā manī diezgan daudz. Tiklīdz jutu aizkaitinājumu, lūdzu negatīvās informācijas transformācijas matricu. Man diezgan pazīstamas arī panikas lēkmes, trauksme. Ik pa laikam bail no kaut kā. Pat tā bijis, ka pēkšņi trūkst gaisa, slāpstu. Šajās nedēļās to visu nesajutu ne reizi. Arī tad, ja iegadījās kopā ar draugiem noskatīties kādu šausmu filmu, pēc tam ne mazākā satraukuma, no kura agrāk netiku vaļā. Jo es lūdzu šai filmai visas negatīvās enerģijas transformācijas matricu.

 

Sūtot matricas, vienmēr iztēlojos zelta piramīdu.

 

Papildus darbam ar matricām man tika ieteikti arī fiziskie vingrinājumi. Lai uzzinātu vairāk par savām muguras sāpēm, man ierosināja izlasīt Siņeļņikova grāmatu Izproti savu slimību un katru rītu veikt organisma stiprināšanai domāto vingrojumu kompleksu 5 tibetieši. It kā vienkārši, bet, tā kā jāizpilda 21 reizi katrs, sākumā bija grūti.”

 

Ko KRISTĪNE MARIJA ieguva

 

Kad divas nedēļas bija pagājušas, ar prieku secināju, ka esmu kļuvusi mierīgāka. Agrāk, tiklīdz uznāca trauksmes izjūta, mutē tabletīte, taču šajā laikā neesmu pieskārusies nevienai. Palīdz gan matricas, gan mantru meditācija. Agrāk šādās situācijas skaitīju Tēvreizi, tagad, kad esmu iepazinusi matricas, izmantoju tās, jo matricas vieglāk pielāgot konkrētai situācijai.

 

Man prieks, ka tagad brīžos, kad iesāpas mugura, es varu izskaidrot iemeslu un tikt no sāpēm vaļā, jo mūsu iekšējā pasaule atspoguļojas fiziskajā veidolā.

 

Ar krievu valodas prasmju uzlabošanu gāja bēdīgāk. Taču, tā kā man ļoti patīk gatavot ēst, nopirku pavārgrāmatu krievu valodā un ar vēl lielāku entuziasmu nekā iepriekš ķēros klāt recepšu tulkošanai.

 

Katram cilvēkam ir gana daudz nevajadzīgā, no kā atbrīvoties, un šis ir pietiekami labs veids, kā to izdarīt. Man vienīgi mazliet skumji, ka omīte, būdama dedzīga katoliete, pret manu eksperimentu bija kareivīgi noliedzoša. Tādās reizēs sūtīju viņai mīlestības matricu.

 

Vērtē MĀRTIŅŠ LOGINS

 

Garīgai un emocionālai sevis sakārtošanai vienlīdz svarīga ir meditācija, fiziskas aktivitātes un matricas. Gal-
venais Kristīnes Marijas sasniegums – 
viņa juta, ka metode darbojas un visu laiku ir viņas rīcībā, bet rezultāts atkarīgs no pašas līdzdalības procesā.

 

Divās nedēļās nonākt līdz iekšējam mieram – tik trauksmainai meitenei tas ir ļoti labs sasniegums.

 

EKSPERIMENTA gaita: “jauna diena, gaida kaut kas labs.”

 

Eksperimenta dalībnieks Marats Eglītis

 

Apņēmies mainīt iepriekšējo dzīves uztveres modeli, izbrīvējot vietu mīlestībai un piedošanai.

 

Vēlas vairāk vērības pievērst fiziskās Vese***as problēmu zonai – aknām.

 

“Esmu ļoti lietišķs cilvēks, kuram garīgi strāvojumi agrāk bija sveši. Darbs ar Visuma matricām manu dzīvi izmainījis līdz pamatiem.

 

Acīmredzot iepriekš atbildes uz saviem jautājumiem biju meklējis nepareizā virzienā – tiecoties pēc materiālajiem labumiem, paskrējis garām vienkāršai un viegli pieejamai sevis sakārtošanas metodei. Bet manī ir izjūta, ka es to vienmēr esmu zinājis. Kā aizmirsts dzejolis – vienreiz dzirdi un uzreiz atceries. Par matricām nedomāju – es ar tām dzīvoju,” atzīst Marats.

 

Pirms nepilna gada viņš atgriezās no darba Āfrikas zelta raktuvēs, kur nodarbojās ar kalnrūpniecības iekārtu uzstādīšanu un apkalpošanu. “Biju iedomājies, ka laimei nepieciešams tik daudz naudas, lai pietiek sievai, bērniem, mājai un baltam sunim. Kad tas tika sasniegts, laimīgs tomēr nejutos. Viss bruka – ģimene, attiecības, bizness. Mēģināju no šī dvēseles tukšuma aizmukt, bet mieru neradu pat melnajā kontinentā. Aknas gan sabendēju – pēc inficēšanās ar malāriju dzīvību glābj tikai īpaši niknas antibiotiku kūres, bet tā eiropiešiem tur ikdienišķa kaite.

 

Pēc atgriešanās Latvijā – vecajā ritmā iekšā. Mans darbs saistīts ar ļoti daudzām lietām, kas jāmenedžē, jāsakārto. Kā acis vaļā, procesors griežas: jābrauc uz turieni, jādara tas un tas. Tur nokavēšu, tur nepaspēšu, tas noteikti kaut ko nebūs izdarījis. Negatīvā programma virsū pat situācijām, kas vēl nav notikušas.”

 

Marats atzīst: gandrīz grūti noticēt, ka tik īsā laikā – ar šo metodi viņš strādā tikai kopš septembra sākuma – dzīve var tā izmainīties. Tagad pirmā doma pēc pamošanās: jauna diena, jaunas iespējas, es noteikti kaut ko labu iegūšu, kaut ko uzzināšu. “Apsēžos lotosa pozā uz grīdas. Esmu izveidojis ļoti daudz dažādu matricu – vecākiem, bērniem, sev tuvajiem cilvēkiem, Vese***ai, mieram, harmonijai. Paiet vismaz desmit minūtes, kamēr tās no Visuma palūdzu un izsūtu. Kopš izjutu meditācijas garšu, tā man vajadzīga. Vismaz stunda tā paiet.

 

Pirmā spilgtā epizode, kur izjutu matricu spēku: meditācijas laikā mesidžs, ka man jāpiezvana tēvam. Viņš dzīvo Amerikā, mums ir ļoti saspringtas attiecības, gandrīz nekontaktējamies. Zvanu, tur neviens neatbild. Bet vakarā tēvs piezvana pats. Sākumā tādās reizēs pārcilāju visus iespējamos variantus, kas rezultāta sasniegšanā matricu līdzdalību izslēgtu, tagad vairs netērēju laiku.

 

Lai ko daru, galvā matricas. Biežāk lietotās – drošā ceļa un negatīvās enerģijas transformācijas matrica. Agrāk, tiklīdz kāds izšāvās priekšā manai automašīnai, kļuvu vai sarkans no dusmām, gānīju viņu desmit stipros vārdos! Tagad uztveru mierīgi: cilvēkam gadījās. Gandrīz vienmēr uz vajadzīgo vietu laimējas aizbraukt bez sastrēgumiem.

 

Ļoti mainījies to cilvēku loks, ar kuriem satiekos. Agrāk tie vairāk bija tirgotāji; runas tikai par naudu, biznesu. Tagad uzrodas tādi, kuriem svarīga dzīves jēga. Draudzenei, kura mani saveda kopā ar Mārtiņu, reiz jautāju, kāpēc viņa agrāk man par tādām lietām nestāstīja. Atbilde skanēja, ka cītīgi to darījusi, tikai es neesot dzirdējis. Acīmredzot tā īsti cilvēks spēj atvērties vien tam, kas viņam tajā brīdī patiesi vajadzīgs. Un tad viss izmainās.

 

Pa šo neilgo laiku esmu nometis četrus kilogramus. Bijusī sieva ilgi lūkojās, tad prasīja, vai lietoju kādu īpašu kosmētiku. Es izskatoties tāds kā pirms divpadsmit gadiem, kad iepazināmies.

 

Visvairāk iepriecina bērnu novērtējums manai jaunajai dzīvei. Abi puikas – vienam desmit, otram pieci gadi – pārmaiņus dzīvo gan pie mammas, gan manis. Reiz brokastojām un vecākais teica: zini, tēti, pēdējā laikā tu esi kļuvis ļoti rūpīgs. Vārds rūpīgs, šķiet, ietvēra arī to, ka citāds, labāks, iekšēji tīrāks, tāpēc tuvāks viņiem. Iespējams, ka to sajūt pat mūsu baltais suns. Meditācijas laikā dažreiz ienāk istabā, nosēžas cieši līdzās un tā paliek.

 

Bija interesants gadījums: bērni ieskrien istabā, ierauga mani meditējam, aiziet. Jaunākais prasa, ko tētis tur dara, lielais atbild: sapņo. Nevis – blenž sienā vai snauž.

 

Vēlāk puikas sāka jautāt, kas ir meditācija, kāpēc to daru un vai viņiem vajadzētu pamēģināt. Pusstundu runājām. Dēli akceptēja to, ka papriekš man pašam jāiemācās visu saprast, tad varēšu sīkāk izskaidrot arī viņiem.”

 

Ko MARATS ieguva

 

Nesen izlasīju, ka cilvēka mūžā ļoti svarīgas dienas ir divas. Viena – kad viņš piedzimst, un otra – kad saprot, kāpēc piedzimis. Savos 36 gados beidzot esmu sapratis arī tās otrās dienas nozīmi.

 

Vairs nelietoju antidepresantus.

 

Fiziski esmu kļuvis daudz mundrāks. Pēc darba pietiek spara ar bērniem izņemties, pasportot. Esmu sācis aizrauties ar skvošu. Treneris uzslavēja – vai neesot pirms tam spēlējis? Sportam sava matrica, ļoti jaudīga – tajā kādas 20 programmas: veicināt labu As**sriti un elpošanu, ātri pamanīt šķēršļus, būt mundram un aktīvam.

 

Tagad stundu ziņā strādāju mazāk, bet izdaru vairāk.

 

Rodas aizvien vairāk jautājumu, uz kuriem gribas meklēt atbildes.

 

Vērtē MĀRTIŅŠ LOGINS

 

Marats pierāda, ka jebkurā matricā, kas ir Visuma analogs, atskāršams tas, ko reliģijās sauc par Dieva klātbūtni. Ja mijiedarbībā ar Visumu, kur galvenais ir lūgt, nevis pieprasīt, iemācāmies izmantot savu pozitīvo enerģiju, tādu pašu saņemam pretī, tikai simtkārt vairāk.

 

Marata pieredze pārliecina, ka metode neitralizē karmas ietekmi un, attīrot no uztraukumiem, dusmām, slinkuma, depresijas, ļauj to pārslēgt uz pozitīvo programmu.

 

Rezultāts rāda, ka doma, kas ir pats ātrākais informācijas nesējs, ar Visuma palīdzību materializējas.

 

SVARĪGI ATCERĒTIES MATRICAS NOSŪTĪŠANAS TEHNIKU

 

  1. Skaidri noformulēt, kāda matrica un kādam nolūkam vajadzīga: lūdzu, man tādu un tādu matricu – apliecinošā formā, bez ne.

 

  1. Ar klusu vai tikai domās pateiktu mantru HA!, K–HA! vai T–HA! to aizsūtīt.

 

  1. Pateikt Visumam paldies.

 

Visuma likumus, kuru pārkāpšana rada karmu

 

Zelta enerģētiskā centra Visuma likums – ticība Radītājam, gaišai nākotnei, saviem spēkiem un iespējām; mantra – AUM.

 

Baltā enerģētiskā centra Visuma likums – gara tīrība, domu un gara spēks, viedums; mantra – AUM.

 

Rozā enerģētiskā centra Visuma likums – mīlestība pret Radītāju un tuvākajiem; mantra – AUM.

 

Violetā enerģētiskā centra Visuma likums – sirdsapziņa, godīgums, pacietība, līdzcietību, visa atvainošana; mantra – AUM.

 

Zilā enerģētiskā centra Visuma likums – darbs, attīstot intuitīvās spējas; mantra – OM.

 

Gaišzilā enerģētiskā centra Visuma likums – darbs, attīstot gribasspēku, sistēmiskumu un mērķtiecību; mantra – HAM.

 

Zaļā enerģētiskā centra Visuma likums – darbs, attīstot intelektu; mantra – JAM.

 

Dzeltenā enerģētiskā centra Visuma likums – darbs, attīstot kultūru, ētiku, estētiku, skaistuma izjūtu, kā arī vesela un jauna ķermeņa ar spēcīgu reproduktīvo funkciju saglabāšanā; mantra – RAM.

 

Oranžā enerģētiskā centra Visuma likums – mīlestība pret visiem Zemes iedzīvotājiem, pret dzimteni, pret augstu sociālo un materiālo statusu; mantra – VAM.

 

Sarkanā enerģētiskā centra Visuma likums – mīlestība pret ģimeni, dzimtu, visām dzīvības formām; mantra – LAM.

la.lv

Leave a Comment