Ko iegūstam, sūtot domas un lūgumus Visumam. Eksperiments

sieviete_gaisma_saule_jura-664x442

Vese***a, iekšējais līdzsvars, materiālā stabilitāte un savstarpējo attiecību siltums – vērtības, kuru allaž kārojas vairāk, tāpēc ir tik daudz meklējumu pie tām nokļūt vieglāk un ātrāk.

Eksperimentā pārbaudām, vai šādam nolūkam izmantojamas arī strukturētas domformas jeb Visuma matricas. Vienkārši sakot – 
vai gaidīto un cerēto iespējams sasniegt ar domu spēku. 
Studente Kristīne Marija Trepša un celtniecības menedžeris Marats Eglītis pārliecinās, ka pozitīva atvērtība mijiedarbībā ar Visumu ietekmē domu materializāciju un vēlmju piepildījumu. Turpretī trešais eksperimenta dalībnieks uzreiz pēc pirmās nodarbības atzīst, ka tā ir tukša niekošanās, un no tālākas piedalīšanās atsakās.

 

Mārtiņu Loginu vispirms uzrunāju vasarā – padzirdējusi, ka jaunais cilvēks ticis galā ar muguras sāpēm, vēlējos izprast, kā tas noticis. Viņš pastāstīja, ka metode, pēc kuras darbojas joprojām, ne tikai muguru, bet visu viņa dzīvi atveseļojusi un iztaisnojusi. Tā saistāma ar kosmohumānisma pamatlicēja Alberta Ignatenko vārdu. Vienā no šīs domas virzieniem – psihoinformacioloģijā – kā organisma iekšējo rezervju apzināšanās un lietošanas instruments tiek izmantotas tā dēvētās Visuma jeb dievišķās matricas. Mārtiņš Logins piedāvāja iespēju arī 36,6 °C atklāt, kā tās darbojas.

Šķir lapu tālāk, lai lasītu vairāk un uzzinātu kādi bija eksperimenta rezultāti:

Leave a Comment