Dīvainas lietas, ko var iesākt ar dažādiem produktiem

Gurķi – ja esi attapusies situācijā, kad tev ir beidzies kosmētikas noņēmējs, tavā ledusskapī stāvošais gurķis ir laba alternetīva. Sagriez gurķi apaļās šķēlītēs un ķeries pie lietas – apaļā forma kalpos kā vates plāksnītē, un gurķa sula būs dabīgais kosmētikas noņēmējs. Protams, tas nav tik efektīvi kā noņemt kosmētiku ar kosmētikas noņēmēju, tomēr rezultāts būs!

Tualetes podu vāku salvetes – tās tu vari izmantot pavisam neparastā veidā. Kad pēc nogurdinošiem braucieniem, lidojumiem tava seja kļūst eļļaina, aizskrien pēc tualetes podu vāku salvetēm – tās ir tik plānas, ka palīdzēs tev atbrīvoties no uzkrājušās eļļiņas kārtas uz tavas sejas. Bet atceries, ka tās ir publiskās tualetes, tādēļ izvēlies salveti, kas nestāv kā nākamā paņemamā.

Nopulē ādas somu ar pienu – pirmkārt jau – vai tu vispār kādreiz esi pulējusi savu somu? Visticamāk, ka nē. Sākumā tev jābūt pārliecinātai, ka tā patiešām ir ādas soma. Uzlej uz dvielīša pienu un sāc pulēt. Tavai somai sāksies jauna dzīve!

Nožāvē nagu laku ar aukstu ūdeni – ledus aukstu! Nav neviena sieviete, kurai patiktu gaidīt, kamēr nožūst tikko uzklātā nagu laka. Viss, kas tev ir vajadzīgs, ir ledus auksts ūdens – vislabāk pievieno tam vairākus ledus gabaliņus – bet tas nemaz nebūs patīkami, jo tev nāksies noturēt nagus ūdenī veselas trīs minūtes. Tomēr tas ir to vērts!

Zemesriekstu sviests – tu neticēsi – bet kalpos kā skūšanās losjons. To izmanto tāpat, kā izmanto jebkuru skūšanās krēmu. Pie tam tā ir ļoti garšīga alternatīva!

 

Avots: www.redbookmag.com

Leave a Comment