Divas cietsirdīgas Zodiaka zīmes – kā ar to tikt galā?

Ja jau zvaigznes spējīgas ietekmēt cilvēka likteni, tad nav šaubu, ka raksturs arī ir no tām atkarīgs. Katram no mums ir sava valdošā planēta, kas bieži vien vistiešākā veidā ietekmē cilvēka agresivitāti.

Mēs piedāvājam izlasīt par tiem cilvēkiem, kuri visbiežāk mēdz atriebties un izrāda ļoti cietsirdīgu raksturu. Tie nav slikti noteiktas zodiaka zīmes pārstāvji, bet gan cilvēki, kam nepieciešama īpaša pieeja. Ar viņiem vienmēr jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem.

Šajā raksturojumā atpazinu neskaitāmas paziņas, un tagad zinu, ko līdz šim esmu darījusi nepareizi. Reizēm nepieciešams vien mazliet vairāk pacietības, lai panāktu iecerēto.

Ļaunās zodiaka zīmes

Indīgi, spēcīgi un izvēlīgi! Tie, kas parasti spēj sevi savaldīt, taču, ja nesavalda… Kaislīgie Skorpioni ļoti spilgti izrāda savas emocijas, tajā skaitā arī negatīvās. Parasti pēc emociju sprādziena un uzplūduma var novērot arī tādu kā kritumu.

Marss ir Skorpionu valdošā planēta, nodrošinot šo zīmi ar spēcīgu enerģiju. Tieši šī iemesla dēļ sadisms un cietsirdība viņiem var būt pat bezlimita.

Nekad tiešā veidā nestrīdieties ar Skorpionu, vienmēr esiet saudzīgs un pieklājīgs. Ja redzat, ka sarunas biedra acis teju piepildās ar dusmām, mēģiniet pēc iespējas ātrāk pārtraukt sarunu. Nav ieteicams Skorpionus provocēt uz konfliktu, jo viņi nekad neaizmirst un nepiedod pāri darījumus.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kuras nekrāpj savus īstos un vienīgos!

Viegli nokaitināmie un emocionālie Auni nebaidās nevienu aizskart. Enerģiskums, ietiepība, impulsivitāte – šīs visas ir Aunu ievērojamākās rakstura iezīmes. Auniem ir nepieciešams attīstīt savu garīgo pasauli, citādi tie pārvēršas par visīstākajiem monstriem. Kad Auniem viss ir vislabākajā kārtībā, tad droši varat kopā baudīt viņa draudzīgo sabiedrību. Bet, tiklīdz kaut kas noiet greizi (ne tā, kā Aunam gribētos), var sākties nopietnas problēmas.

Atcerieties, ka ar Auniem ir ļoti grūti panākt vienošanos, kur nu vēl panākt, ka situācija apmierinātu visus, nevis tikai viņus. Neiesakām iekrist viņu izliktajās lamatās un panākt skandālu. Esiet ļoti mierīgi, jo tādā veidā iespējas atbruņot pat visiekarsušāko cilvēku.

Ticiet man, ir iespējams panākt, ka cilvēks nomierinās. Ja paši  būsiet mierīgi un otrs cilvēks jutīs, ka Jūsu nolūki ir tikai labi, viņš atmaigs. Pat visbīstamākās zodiaka zīmes spēj atplaukt maiga un jauka cilvēka klātbūtnē.

Avots:

Leave a Comment