Dramatiska situācija! Ko iebaroja 1 mēnesi vecam zīdainim?!

Braiens Smits, 22 gadus vecs vīrietis, zvanīja Pol***jai pirmdienas pievakarē. Kad Pol***ja ieradās, tad ap kādu mašīnu bija sapulcējušies vairāk cilvēki un pats Smits uz tiem kliedza un lamājās.

Viņš turēja vaļā mašīnas aizmugures durvis. Iekšā mašīnā atradās 20 gadus veca sieviete, kura aizgūtnēm raudāja un turēja mazo zīdaini uz rokām, kurš ar problēmām spēja paelpot. Pol***jas darbinieks sāka iztaujāt jauno sievieti un viņa pavēstīja, ka Smits bija sācis viņu žņaugt pēc tam, kad sieviete bija padzirdījusi savu 1 mēneša veco meitiņu ar ūdens pudeli, kurā bija iepildīts šņabis.

Policisti izsauca ātro palīdzību un bērns tika nosūtīts uz Slim**cu, reģistrējot 0,29 promiles zīdaiņa asinīs. Māte stāstīja, ka viņa bija lietojusi to pudelīti, kuru viņa parasti izmanto, lai barotu savu meitenīti. Šoreiz Smits to bija piepildījis ar šņabi nevis ūdeni. Kad viņš uzzināja par notikušo, tad viņš ar pudeli iemeta sievietei, sāka viņu grūstīt un žņaugt tik spēcīgi, ka nespēja izteikt ne vārda.

Pol***ja stāsta, ka māte visticamāk netiks sodīta, jo tas bija negadījums. Savukārt, Smits tika aizturēts, jo izturējās vardarbīgi pret jauno sievieti un nepakļāvās policistu darbiniekiem. Ir zināms, ka zīdaiņa stāvoklis ir uzlabojies un meitenīte varēs pamest Slim**cu jau pēc nedēļas.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment