Dvīņu māsas izārstē akni mēneša laikā. Kāds ir viņu noslēpums?

Abas māsas jau sāka zaudēt visas cerības. Viņas vēlējās uzsākt karjeru aktiermākslā un dziedāšanā, bet pārstāja ticēt, ka tas jebkad izdosies, jo nespēja tik galā ar ādas problēmām. Viņu tēvs ieteica pakonsultēties ar uztura speciālistu, kas pirms tam palīdzēja viņu mātei tikt galā ar autoimūno slimību. Apmeklējot ārsta mājaslapu internetā, viņas ieraudzīja apgalvojumus, ka akni var izārstēt ar diētas palīdzību. Ār*ts ieteica atteikties no pārtikas produktiem, kas satur visu veidu eļļas un taukus.

Twin-Sisters-Cured-Their-Acne-in-Just-1-Month-1 Twin-Sisters-Cured-Their-Acne-in-Just-1-Month-2 Twin-Sisters-Cured-Their-Acne-in-Just-1-Month-3

Lai arī abas māsas ir vegānes, viņas bija lietojušas uzturā pārtiku, kas radīja problēmas – taukainus ēdienus (lai arī tie tiek saukti par veselīgajiem taukiem), piemēram, zemesriekstu sviestu bez piena, avokado, sojas pienu un citus sojas ēdienus.

Twin-Sisters-Cured-Their-Acne-in-Just-1-Month-5 Twin-Sisters-Cured-Their-Acne-in-Just-1-Month-6 Twin-Sisters-Cured-Their-Acne-in-Just-1-Month-7

Viena no māsām stāsta, ka ārsta ieteikums bijis ļoti efektīvs. Viņas no savas ēdienkartes izslēdza taukus un trīs dienu laikā vairs neparādījās neviens jauns izsitums. Tas bija tikai laika jautājums, kad pazuda pilnīgi visi izsitumi.

Māsas nespēja noticēt pārsteidzošajiem rezultātiem.

Avots: www.womendailymagazine.com

Leave a Comment