Dzimumzīmju nozīme atkarībā no to atrašanās vietas

 

Dzimumzīmes uz galvas

Dzimumzīmes, kas atrodas galvas apvidū, vēsta par cilvēka talantiem un spējām, par viņa ietekmi uz apkārtējiem un arī par to, kad tieši viņa dzīvē notiks vairāk vai mazāk svarīgi notikumi.

Lasi arī: Šos vēža simptomus cilvēki bieži ignorē – kā pārbaudīt vai tev ir vēzis

Dzimumzīmes uz sejas 

Ir vērts pievērst uzmanību tieši konkrētajai dzimumzīmes vietai. Ja cilvēkam ir liela dzimumzīme uz pieres, deguna tilta vai deniņiem, tas nozīmē, ka paši svarīgākie notikumi viņu dzīvē ir notikuši agrā jaunībā un tie ir arī kļuvuši par tādu kā atskaites punktu ceļā, pa kuru viņiem ir jāiet līdz pašām beigām.

Ja dzimumzīme atrodas sejas vidus daļā – uz deguna, starp degunu un lūpām vai uz vaigiem, tad tas liecina par to, ka šo cilvēku paši svarīgākie notikumi gaida brieduma gados. Šajā dzīves periodā kaut kas var izmainīties viņa liktenī, viņš kardināli var mainīt savu būtību, un tieši šie notikumi palīdzēs viņam atrast pašam sevi.

Dzimumzīmes uz lūpām (tāpat kā virs un zem tām) un zoda ir zīme tam, ka cilvēks diezgan ilgus gadus uztvers savu dzīvi kā “ģenerālmēģinājumu” un tikai tuvāk vecumam sāks savu dzīvi dzīvot pa īstam. Šīs dzimumzīmes var simbolizēt arī vēlu mīlestību un kādu īpašu talantu, kā arī to, ka šis indivīds vislabāk jutīsies tieši vecmāmiņas vai vectētiņa lomā.

Ja dzimumzīmes ir atrodas uz visām augstāk minētajām sejas daļām, tad šo cilvēku gaida notikumiem bagāta dzīve. Apstākļu sakritību dēļ un savu vēlmju iespaidā viņi bieži vien mainīs savas kustības virzienu, darbības sfēru un dzīvesvietu.

Dzimumzīmes uz pieres un deguna tilta liecina par to, ka cilvēkam piemīt ass prāts, kas ātri spēj analizēt. Šo “zīmju” pārstāvjiem ir lieliskas izredzes izveidot labu karjeru politikā, diplomātijā un jurisprudencē. Viņi atrod sevi filozofijā, finanšu analītikā un arī reliģijā.

Dzimumzīmes “trešās acs” vietā nozīmē to, ka cilvēkam ir ekstrasensorās spējas. Šādiem cilvēkiem ir ļoti attīstīta intuīcija un iekšējā redze, kas palīdz viņiem saskatīt un saprast likteņa zīmes. Bieži vien šādi indivīdi kļūst par psihologiem vai arī apgūt okultās zinātnes. Viņi ar vieglumu iekļūst apkārtējo zemapziņā un izmanto to, lai sasniegtu savus mērķus.

 

Lasi vēl: Lūk, kā solārijs ietekmē ādas vēža risku pat vairākus gadus pēc pēdējās sauļošanās reizes!

 Dzimumzīmes uz matainās galvas daļas

Īpaša nozīme piemīt tām dzimumzīmēm, kas atrodas uz galvas un ir noslēptas aiz matiem. Šādas zīmes norāda uz neapstrīdamu, bieži vien negatīvu, ietekmi uz cilvēka likteni. Viņš, pats to nenojaušot, manipulē ar tiem, kuri viņu mīl vai arī ar tiem, kuri pielaiž viņu sev pārāk tuvu. Šādam cilvēkam, kā likums, ir ieteicams turēties diezgan atstatus pat no saviem vecākiem un paša bērniem.

Cilvēks ar dzimumzīmi uz galvas ir apveltīts ar labu prātu, mērķtiecību un spēju atrisināt nestandarta situācijas. Ja agrā jaunībā viņš ir pārdzīvojis neveiksmīgu mīlestību, tad viņš var palikt vientulībā. Šādi cilvēki garīgu un filozofisku iemeslu dēļ bieži vien atsakās no dzīve priekiem un baudām.

Dzimumzīmes uz ķermeņa

Dzimumzīmes, kas atrodas uz ķermeņa, vairāk norāda uz to, kāds ir cilvēka dzīvesveids, fiziskais stāvoklis un ieradumi. Tās var pastāstīt par to, ko mīl vai nemīl konkrētais cilvēks, par viņa attieksmi pret pretējo dzimumu un pat par viņu gastronomiskajām kaislībām.

Dzimumzīmes uz rokām un kājām 

Dzimumzīmes uz pleciem, apakšdelmiem un plaukstām liecina par to, ka šis cilvēks ir ļoti jūtīga un ievainojama persona, kurai svarīgākais dzīvē ir mīlestība. Ja šāds cilvēks ir pārliecināts, ka viņu pa īstam mīl, tad viņš savas otrās pusītes dēļ darīs visu, kas ir viņa spēkos. Šādi cilvēki iemīlas vienreiz un uz visu mūžu vai arī viņi, meklējot savu īsto un vienīgo, “lec” no viena romāna nākošajā.

Dzimumzīmes uz kājām un pēdām bieži vien ir cilvēkiem, kuriem viegli iet – viņi ir optimistiski, mierīgi šķiras no cilvēkiem un lietām, bet viņi visur meklē savas īstās mājas. Ja viņi kaut kur sajutīsies pietiekami komfortabli, tad viņi tur var palikt pavisam, saraujot saikni ar savām īstajām mājām un dzimtu. Šo cilvēku lokā ir ļoti daudz sportistu, cilvēki, kas saistīti ar mākslu un šovbiznesu – dejotāji, cirka mākslinieki, skrējēji un alpīnisti. Neaizsargātība un ekstravagantā uzvedība viņiem iet roku rokā ar diezgan smagu un ietiepīgu raksturu.

Dzimumzīmes uz muguras un vēdera

Dzimumzīmes uz vēdera par cilvēku liecina to, ka viņš nekad nespēj sev neko atteikt. Viņš ir atkarīgs no savām vēlmēm un ieradumiem. Tas var atsaukties uz neskaitāmiem seksuālajiem sakariem, alkohola patēriņu un pat narkotikām. Tajā pat laikā, ja cilvēks saprot, ka pats sevi posta, viņš ir spējīgs vienatnē atteikties no visiem saviem kaitīgajiem ieradumiem un nodoties askētismam.

Dzimumzīmes uz muguras, kā likums, ir tādiem cilvēkiem, kas rūpējas par savu veselību un ievēro pareizu dzīvesveidu, tomēr tas neliecina par to, ka viņu pašsajūta vienmēr ir lieliska. Viņi ir pakļauti plaušu, bronhu, nieru slimībām un bieži mēdz saaukstēties. Viņš ir profesionāls savas lietas veicējs, patīkams sarunu biedrs un uzticams partneris it visā.

Lasi arī: Trīs īpašas dzimumzīmes, kas liecina par ezoteriskām spējām. Vai tev tādas ir?

Dzimumzīmes uz krūtīm un intīmajā zonā

Dzimumzīmes uz krūtīm mēdz būt tiem cilvēkiem, kuri ir pieraduši visu savā dzīvē panākt ar jebkādā metodēm. Viņi ir bezgala gudri. Viņiem svarīgākais ir pārspēt pretinieku meistarībā. Šādas sievietes kļūst par lieliskām mātēm, bet sievietes, kurām dzimumzīmes ir zem krūtīm, ir mānīgas mīlestībā. Viņām neeksistē kaut kādi morāli aizspriedumi, viņas var būvēt attiecības ar precētiem vīriešiem vai arī apburt to, kurus vēlas sev redzēt blakus. Vīrieši ar šādām “zīmēm” dzīvo pēc diviem standartiem. Atkarībā no situācijas viņi ir vai nu cēli un spēj uzupurēties citu dēļ vai arī neizlēmīgi un spējīgi uz nodevību. Viss ir atkarīgs no tā, kas viņiem noteiktajā brīdī liksies izdevīgi.

Kas attiecas uz dzimumzīmēm intīmajā zonā, tad tās ir saistītas ne tikai ar cilvēka attieksmi pret seksu, bet arī arī reproduktīvās sistēmas veselību, Ja cilvēkam dzimumzīme tur ir jau kopš dzimšanas, tad viņš ļoti smalki sajūt savu partneri, iegūst baudu no pozu dažādības un meklē dažādus veidus kā apmierināt savas vēlmes. Ja dzimumzīme parādās pēc pusaudžu vecuma sasniegšanas, tad tas var liecināt par iespējamām saslimšanām, reizēm pat par neauglību.

 

Leave a Comment