Dzīve apgriezīsies par 180 grādiem: no 2024. gada viņus gaida septiņi laimes gadi. Pārbaudiet, vai esat sarakstā

Vasilisa Volodina sacīja, ka cilvēkus, kas dzimuši noteiktos gados, 2024. gadā gaida dramatiskas pārmaiņas. Viņu dzīve apgriezīsies par 180 grādiem.

Runa ir par tiem, kas dzimuši 1961. gadā gaišajā diennakts laikā un 1992. gadā dzimušajiem naktī.

Fakts ir tāds, ka tieši viņi mainīs savu hronokrātu – planētu, kas pārvalda laiku. Nākamajos septiņos gados Marss ietekmēs viņu dzīvi. Šī kareivīgā planēta atņems mieru tiem, kas atrodas tās aizsardzībā.

“Marsa periods prasa cīņu par dzīvību. Jūs nevarēsit pasīvi sēdēt. Visas problēmas, kas rodas, būs jāatrisina ar trīskāršu enerģiju. Un arī kontrolēt savu fizisko enerģiju, kuras būs pārpilnībā. Ja vēl neesi nodarbojies ar sportu, no sirds iesaku iemācīties noņemt lieko spriedzi, lai Marsa periods tev nepārvērstos par akūtām saslimšanām,” savā Telegram kanālā rakstīja Vasilisa Volodina.

Lasi arī: Plutons maina zīmi, un pasaule, kuru mēs pazinām, lielā ātrumā atstāj mūs, pārmaiņas tuvojas: stāsta Andžela Pērla

Lasi arī: 12 spēcīgākie Fen Šui talismani jūsu mājām

Īpaši svarīgi ir uzraudzīt savu veselību un vingrot tiem, kas dzimuši dienas laikā no 1961. gada janvāra līdz maijam, augustā un septembrī.

Pārbaudes gaida arī naktī dzimušos 1992. gada jūnija beigās, jūlijā un no septembra uz decembri.

Tiem, kas dzimuši 1961. gada decembrī dienā, kā arī tiem, kas dzimuši naktī no 1992. gada janvāra uz maiju ieskaitot, turpmākajos septiņos gados veiksies daudz vairāk.

Leave a Comment