Plutons maina zīmi, un pasaule, kuru mēs pazinām, lielā ātrumā atstāj mūs, pārmaiņas tuvojas: stāsta Andžela Pērla

Ir grūti nemīlēt Andželas Pērlas prognozes. Šķiet, ka tie uzlādē jūs ar pozitīvismu un palīdz noskaņoties uz pareizo vilni. Ir daudz vieglāk organizēt savu dzīvi, ja tajā ir mazi padomi, vai ne? Un šoreiz tie ir arī ļoti svarīgi, jo mēs ar jums esam liecinieki tam, kā Plutons Ūdensvīrā 2024. gadā mainīs pasauli uz visiem laikiem. Izmaiņas prasīs 20 garus gadus. Tas nav Merkura retrograds, kaut kas nopietnāks nāk!

Neļaujiet jums traucēt, ka mūsu gadījumā Plutons ir planēta, jo pētot planētas un zvaigznes visus debess ķermeņus, pat mēnesi, sauc par planētām. No visiem lielākais spēks ir Plutonam: tā ietekmē mūsu dzīvē ienāk pārmaiņas, kuras mēs nevaram kontrolēt. Tā kā Plutona cikls ir garš 248 Zemes gadi (tieši šajā laikā tas griežas ap Sauli), ne visiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir laiks to noķert savā dzīvē. Dažreiz tas ir pat labi! Paskatīsimies, ko šoreiz mums atnesīs Plutons, īpaši Ūdensvīrs.

Plutons Ūdensvīrā 2024. gadā

Plutonam ir tik kolosāls spēks, ka nav nevienas zvaigžņu zīmes, kuru tas neietekmētu. Šī planēta simbolizē varu, kontroli, lielu naudu un, pats galvenais, transformāciju. Mitoloģijā pazemes dievs Aīds tiek uzskatīts par Plutona aizbildni, kas nozīmē, ka tā ir dzimšanas un Nā*es, pazemes bagātības un visa noslēpumaina, no acīm apslēpta planēta.

Šī ir vienlaikus diktatoru, karu un kolosāla spiediena planēta. Plutonam patīk kaut ko atņemt vai uzrādīt kādus pārbaudījumus, kas ilgstoši jāpārvar. Kad Plutons maina savu zīmi, mainās arī valdnieki un varas struktūras pasaulē, un notiek pārkārtošanās augstākajos līmeņos. Daļēji labi, ka Plutons tagad atradīsies Ūdensvīrā, jo šī zvaigžņu zīme ir tās daļēja pretstats.

Ūdensvīrs simbolizē apgaismību, zinātni, jaunas tehnoloģijas un sasniegumus. Tā ir arī liela humānisma un cilvēcības pazīme. Ūdensvīra periodos saasinās cīņa par cilvēktiesībām, izceļas revolūcijas, un milzīgs skaits cilvēku apvienojas vienā impulsā. Brīvība ir svarīga Ūdensvīram, un tas ir tiešs izaicinājums Plutona totalitārismam. Tātad varam pieņemt, ka nākamie 20 gadi nebūs viegli – tie nesīs jaunus karus, jaunas cīņas. Un pats galvenais, Ūdensvīrs ir progresa zīme, tāpēc turpmākajās divās desmitgadēs viss mainīsies šokējošā ātrumā. Īpaši informācijas tehnoloģiju ziņā.

Auns

Plutons ir ļoti lēna planēta, tāpēc ir svarīgi ne tikai no kuras mājas tas iznāk, bet arī kurā tas ienāk. Aunam šis ir ceļojums no 10. uz 11. māju, un šeit, protams, runa ir par prioritāšu maiņu. Desmitā māja simbolizē darbu un biznesu, pilnīgi iespējams, ka uzņēmums, kurā šobrīd strādā Auns, tiks slēgts vai bankrotēs. Tā varētu būt darbavietas maiņa vai vēlme pilnībā aiziet pensijā.

Pats galvenais, lai darba vietā nonāktu sociālie sakari un sabiedrisko attiecību darbs. Tuvākajos gados, īpaši 2024. gadā, šīs zīmes pārstāvji tiksies ar ļoti ietekmīgiem un turīgiem cilvēkiem. Tie varētu būt investori vai slaveni cilvēki – dziedātāji, aktieri, politiķi. Šādi kontakti noteikti nesīs augļus. Turklāt 11. mājā Auni atradīsies internetā. Daudziem no viņiem būs iespējams iegūt popularitāti: izveidot emuāru, atvērt kursus vai savākt miljonu abonentu.

Vērsis

Attiecīgi šīs ir 9. un 10. mājas. Ja Aunam kāds darba posms beidzas, Vērsim tas tikai sākas. Bizness, karjera un jauni projekti sagaida visus šīs zīmes pārstāvjus – laiks uzrotīt piedurknes! Turklāt Vērsis, visticamāk, piedzīvos pilnīgas izmaiņas savā sociālajā statusā. Tā varētu būt paaugstināšana amatā vai pazemināšana amatā, kā arī ģimenes stāvokļa maiņa – kāzas vai šķiršanās.

Iespējams, ka 2024. gadā tava profesija var krasi mainīties, jo no devītās mācību mājas tu ieiesi jaunā profesionālajā periodā. Būs viegli mainīt specializāciju: no jurista par psihologu, no pavāra par skolotāju utt. Pastāv arī liela varbūtība satikt kādu ietekmīgu un pārāku. Ne tikai darbā, bet arī garīgi. Visticamāk, tas būs mentors, cilvēks, kurš uzņemsies skolotāja lomu tavā dzīvē.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: esiet godīgi pret sevi, tad spēsiet izvairīties no nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla veica Taro lasījumu 2024. gadam un pastāstīja, kas mūs sagaida nākotnē

Dvīņi

Dvīņus beidzot var apsveikt, jo Plutons ir pārcēlies no viņu 8. mājas uz 9. māju. No vienas puses, Plutons 8. mājā nav slikts, tā ir nauda. Bet, no otras puses, šī situācija rada lielu stresu, saziņas problēmas ar tuviniekiem un pat Vese***as problēmas. Un Dvīņi ir pieļāvuši šādu stāvokli kopš 2008. gada! Tagad, kad šī varenā planēta ir pārcēlusies uz ceļojumu māju, Dvīņiem veiksies vairāk nekā jebkad agrāk, radikāli mainot savu dzīvi. Daži no viņiem plāno pārcelties uz tālām valstīm, apgūt jaunu kultūru un izveidot jaunu sociālo loku.

Un pats galvenais, Dvīņiem paveras mācīšanās un sevis izzināšanas periods. Šī viņiem būs lieliska iespēja ne tikai atrast jaunu aicinājumu, bet arī pašiem kļūt par mentoriem. Andžela Pērla arī prognozē, ka šāda zvaigžņu pozīcija var pamudināt dažus Dvīņus rakstīt grāmatas, kuras noteikti tiks izdotas lielos apjomos. Un ķirsis uz kūkas: maijā veiksmes planēta ieiet Dvīņu zīmē, tāpēc lielas likteņa dāvanas var sagaidīt jau jūnijā.

Vēzis

Mīļie Vēži! Līdz šim jūsu Plutonam ir bijusi lepnums septītajā attiecību mājā. Tagad viņš viņus pamet, atnesot šķiršanos un šķiršanos. Diemžēl šķiršanās, kas veiktas Plutona ietekmē, parasti ievelkas 2-3 gadus. Tomēr pozīcijas maiņa var tikai norādīt, ka kādam šis process beidzot beigsies. Vēži 2024. gadā būs ļoti neaizsargāti ciešo saistību ziņā: iespējama kāda radinieka Sli**ba, drauga zaudējums vai veselas cilvēku grupas zaudējums (piemēram, saistīts ar pārvākšanos).

Bet tagad Plutons ieņem astotās mājas pozīciju, un tas ir lielas naudas sektors. Vēžiem vajadzētu sagatavoties lielām finansēm un tikšanās ar investoriem. Turklāt iespējamas romantiskas attiecības ar kādu ļoti ietekmīgu cilvēku, kurš mainīs tavu materiālo stāvokli. Bet esi piesardzīgs! Plutons patronizē noziedzību, tiesībaizsardzības iestādes un slepenās organizācijas – rūpīgi izvēlieties savu izvēlēto.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment