Dzīves noteikumi: kā kļūt veiksmīgākam

Otrais noteikums: izmantojiet zvaigžņu prognožņu palīdzību. Mūsu vietnē ir Mēness kalendārs, kā arī universālo prognožu komplekts. Fakts ir tāds, ka debess ķermeņi ļoti spēcīgi ietekmē mūsu dzīvi, jo tiem ir sava enerģija. Zvaigžņu eksperti un prognozes pastāstīs, kā kļūt veiksmīgākam. Sekojot zvaigžņu padomam, jūs sekojat paša Visuma padomam.

Trešais noteikums: nenovērtējiet par zemu fen šui filozofiju. Šī ir Austrumu mācība, kuras pamatā ir tūkstošiem gadu ilgs novērojums un pieredze. Tagad mūsu rokās ir ideāls instruments patīkamas atmosfēras uzturēšanai mājās un darba vietā. Fen šui jau ir padarījis simtiem miljonu cilvēku dzīvi krāsaināku. Ar saviem vienkāršajiem padomiem doktrīna par mājas un lietu enerģiju padara mūs noslieci uz Cji enerģijas uzņemšanu un mijiedarbību ar to. Tā cirkulē kā neredzama upe ar daudziem avotiem un pietekām. Tos var virzīt pareizajā virzienā, lai padarītu jūsu dzīvi veiksmīgāku un jūsu ķermeni veselāku.

Ceturtais noteikums: pareiza attieksme un mantras. Šis ir sava veida īpašs apgalvojumu gadījums, taču pastāv atšķirības. Attieksme ir tā, uz ko tu vēlies un uz ko tiecies. Iemācies galvā, ka vari visu un ceļā uz uzvaru tevi neapturēs. Mantras ir lūgšanas, kas nākušas no austrumiem, līdzīgas afirmācijām, bet ar dziļāku nozīmi. Apvienojumā ar meditāciju efekts būs neticams.

Lasi arī: Ātra un precīza zīlēšana: paņēmieni, kas pastāstīs par tavu tuvāko un tālāko nākotni

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada septembrī

Piektais noteikums : atcerieties Visuma likumus. Šos noteikumus nevar apiet. To nozīme ir tāda, ka absolūti visām mūsu darbībām ir sekas, un jums vienkārši ir jāuzvar pasaule.

Mīli savu dzīvi un mīli apkārtējos cilvēkus. Lai viss šajā pasaulē atgādina jums par viņu mīlestību. Neaizmirstiet, ka jūsu enerģija ir trausls trauks, kas piepildīts caur tikpat trauslu kanālu. Rūpējieties par viņu, lai kļūtu veiksmīgāka un piesaistītu veiksmi. Sāciet ar to, ka izņemiet no savas dzīves visu, kas jums nav nepieciešams. Izmantojiet mūsu rakstu par to, kā atbrīvoties no atkritumiem un šķēršļiem .

Leave a Comment