Ēdieni, kas nogalina vēlmi pēc seksa

1. Pupiņas

Pupiņas ir ļoti barojošs ēdiens – tajās ir daudz šķiedrvielu un antioksidantu, kas palīdz tev saglabāt veselīgu svaru. Bet tas nav gluži tas, ko tu vēlēsies ēst pirms seksa – no tā viedokļa, ka tās spēj izraisīt gāzu veidošanos. Pupiņas satur cukurus, kas nonāk mūsu kuņģī, radot uzpūšanās sajūtu, kas nebūt nebūs patīkama pirms seksa. Tādēļ šādas vakariņas gan labāk neizvēlies, ja pēc tam ir paredzēts kas interesantāks!

2. Popkorns no mikroviļņu krāsns 

Plāno īpašu filmu vakaru? Varbūt tad bez popkorna? Ķimikālijas, kas atrodas mikroviļņu krāsns iekšpusē, samazina vīriešu dzimumtieksmi – tās satur skābes, kas samazina spermatozoīdu skaitu. Protams, centieties izvairīties arī no citiem mikroviļņu krāsnī gatavotiem ēdieniem! 

3. Cukurs

Koncentrēts cukurs, kas ir atrodams saldumos, atspirdzinošajos dzērienos un alkoholā, ir sliktas ziņas. Cukurs nositīs tavu vēlmi pēc seksa – tas arī pabaros kaitīgās baktērijas, kas veicinās vēdera uzpūšanos. Tādēļ labāk atteikties no cukura lietošanas pirms jautrā vakara! 

4. Makaroni

Tie var būt ļoti garšīgi, bet nodarīs vairāk ļaunuma, nekā tikai taviem augšstilbiem. Lielas makaronu porcijas apēšana palielina risku samazināties ķermeņa siltumam. Un ne tikai tas nositīs tavu vēlmi un varēšanu – liela porcija makaronu arī liek justies nogurušākam, kas ir lielākais garastāvokļa nositējs. 

5. Kofeīns

Liels kofeīna daudzums (atspirdzinošajos dzērienos un kafijas produktos) var nosist tavu vēlmi pēc seksa, izraisot virsnieru nogurumu. Ja virsnieres neražo pietiekami daudz hormonu, tu vari justies pārāk noguris, lai nodarbotos ar seksu. Tādēļ kafiju labāk atliksim uz brokastīm! 

Leave a Comment