Eklipses koridors: nosakot šos mērķus 11. augustā, jūs varat mainīt dzīvi uz labo pusi!

No 13. jūlija līdz 11. augustam mēs dzīvosim tā sauktajā “aptumsuma koridorā” – periodā starp diviem aptumsumiem. Šie mēneši ir īpaši, jo 13. jūlijā un 11. augustā jaunajā Mēnesī ir Saules aptumsumi, bet koridora vidū – 27. jūlijā – ir Mēness aptumsums. 

Aptumsuma koridors dod mums iespējas, ar kuru palīdzību jūs varat mainīt savu dzīvi un padarīt to tieši tādu, kā vēlaties.

Lasi arī: 7 pazīmes kas norāda, ka jūs attālinieties viens no otra

Tas ir ļoti labs laiks, lai atbrīvotos no nevajadzīgā un iegūtu kaut ko, kas patiešām palīdzēs jums nākotnē dzīvot laimīgu dzīvi.

Ja jūs nezināt, kas ir jūsu mērķis, turpiniet lasīt! Iespējams, ka jūs noteikti pievērsīsit uzmanību jebkuram no šiem mērķiem un turpināsiet to izpildi eklipses koridorā vai jau 2018. gada 11. augustā!

2018. gada 11. augusts – burvju diena. Jūs varat izpildīt savas vēlmes, ja formulējat un iesniedzat tās ļoti skaidri un saprotami. Vislabākais ir strādāt ar mērķiem un nākotnes vizualizāciju 11. augustā pēc plkst. 13:00, kad sākas pirmā Mēness diena. Šajā periodā enerģija būs daudz lielāka, un izredzes, ka jūs neatteiksieties no saviem mērķiem un sasniegsiet daudz vairāk!

Lasi arī: Ja sievietei ir vismaz 9 no šīm 14 īpašībām – nekavējoties apprecieties!

Gandrīz katrs veiksmīgais cilvēks tic divām lietām: pirmkārt, ka nākotne ir labāka nekā tagadne, un, otrkārt, ka viņam ir pietiekami daudz spēka, lai būtu šāda nākotne! Nosakiet mērķus un pārejiet pie tiem, tikai no jums atkarīgs, cik laimīgs tu būsies nākotnē.

Šķiriet nākošo lapu, kurā ir saraksts ar mērķiem, kas varētu būt noderīgi, kā arī padomi! 

Leave a Comment