Saskaņā ar kādiem likumiem darbojas mūsu visums

Karma jēdziens tādām reliģijām kā hinduisms un budisms, saka, ka mūsu darbības tagadnē ietekmē mūsu dzīvi nākotnē – tas ir, mēs varam atskatīties uz savu iepriekšējo lēmumu un izdarīt secinājumus par to, kā viņi noveda mūs pie mūsu pašreizējās situācijas. Protams, šo teoriju var pieņemt ar skepticismu un pat to vispār noliegt. Neskatoties uz to, mēs joprojām dažreiz redzam attiecības starp labiem darbiem un atlīdzību, sliktajiem darbiem un sodu, lai gan mēs varētu arī domāt, ka tas ir tikai jautājums par cilvēka iejaukšanos, un nevis kaut kādu vispārējo darbību. Aplūkosim Visuma “darba” universālos noteikumus.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

● Darbības ir spēcīgākas nekā vārdi. – Jums var būt vislabākie nodomi, un jūs domājat, ka tas padara jūs par cienīgu cilvēku. Tomēr tas ne vienmēr tā ir. Nepietiek tikai ar labu domu uzturēšanu galvā, tās ir jāpiemēro praksē.

● Viss ir svarīgi. – Parasti, piemēram, taureņa efektā parādās, kā šķietami neatbilstošas ​​darbības var radīt ilgtermiņa sekas. Jūs pats varat redzēt, cik svarīgas ir visas jūsu darbības. Mazākās laipnības izpausmes var būtiski ietekmēt apkārtējo pasauli.

● Pagātnes atpazīšana. – Lai virzītu uz priekšu un uzlabotu sevi un savu dzīvi, jums jābūt gatavam analizēt savas iepriekšējās darbības. Piedod sev par savām vajāšanām un nepieļaujiet šīs kļūdas atkārtošanos. Izaugsme sākas, kad jūs saprotat un pieņemat tās nepieciešamību.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

● Ieguldījumu atdeve. – Ja Jums ir jautājums, kāpēc pasaule nedod jums ko pozitīvu, pirmkārt, domā par to, vai jūs dodat pasaulei pozitīvu. Nav jēgas gaidīt. Godīgi sakot, tas ir tikai savtīgi – gaidīt, ka jums dos kaut ko par neko.

Šķir nākošo lapu, lai lasītu pārējos Visuma noteikumus!

Leave a Comment