Ekspres-zīlēšana par situāciju pēc attēla

1. Jūsu situācija ir tuvu izšķirtspējai, bet neveiciet pasākumus, lai izslēgtu kļūdas. Impulsivitāte un spiediens nepalīdzēs jums sasniegt nepieciešamo īsā laikā. Nomierinieties un lēnām pabeidziet darbu, kuru sākāt agrāk. Jums izdosies.

2. Situācija, kas jūs interesē, beigsies ar jūsu uzvaru un panākumiem. Pirms jūs atverat visas durvis, lai jūs varētu droši pievērsties uzņēmējdarbībai vai pabeigt to nekavējoties. Tomēr pirms lietu pabeigšanas nevelciet tajos lielu skaitu cilvēku, lai jūsu plāni neizgāztos cilvēku aizēnojuma un nelabvēlīgo cilvēku dēļ.

Lasi arī: Ār*tē kariesu, smaganas un balina zobus – gatavojam veselīgu zobu pastu mājās

3. Lai jūsu lietām būtu labvēlīgs rezultāts, jums ir jāpaliek ēnā uz laiku, nevis jāreklamē savus mērķus. Vienreizējie darbi dos jums panākumus tikai tad, ja jūs neizrādīsiet savus plānus lielam skaitam cilvēku. Atcerieties, ka laime mīl klusumu.

4. Jūsu mērķi vēl nav specifiski. Lai viss varētu izkopt labāko, izstrādājiet skaidru rīcības plānu un pārtrauciet ticēt, ka visi jautājumi tiks atrisināti bez jūsu dalības. Jums ir jāpieliek pūles, un negaidiet ārēju palīdzību.

5. Panākumu sasniegšana ir atkarīga no jūsu darbības. Ja jums kaut kas jādara, tad lēmumi ir jāpieņem ātri. Ja jūs neiegrimstat garas pārdomas, tad laime tevi aizvedīs. Uzdrīkstieties un atcerieties, ka neatlaidība un pašapziņa ir brīnumi.

6. Jūsu cerības uz labvēlīgu notikumu iznākumu var nebūt pamatotas. Lai laime paliktu tavās rokās, jums jākoncentrējas. Atsakieties no fantāzijām un domas par to, kas notiks, ja jums izdosies. Jūs saņemsiet visu tikai tad, ja veiksiet aktīvus pasākumus, lai sasniegtu nepieciešamo un svarīgo šajā dzīves posmā.

Lasi arī: Konkursā “Tīrai Latvijai!” bērni un jaunieši pārstrādei nodod 35,3 tonnas izlietotu bateriju

7. Rutīna neļauj jums veikt auglīgu biznesa un personīgo attīstību. Lai viss būtu tavs ceļš, ienesiet dzīvē mazliet neapdomības. Jums ir jāapgūst, kā risināt problēmas ne tikai parastajos veidos. Meklējiet jaunas pieejas, savienojiet fantāziju un radošumu.

8. Liels skaits gadījumu, kas uz jums attiecas, nevajadzētu nobiedēt. Jūs esat veiksmīgs, taču jūs varat to pierādīt tikai apkārtējiem cilvēkiem, rīkojoties un strādājot smagi. Pievienojiet savas iekšējās rezerves un neko nepapildiniet, lai sasniegtu savus mērķus. Brauciena beigās atlīdzība atbildīs jūsu cerībām.

9. Lai veiksme būtu simts procenti, jums vajadzētu pievērst uzmanību savām labākajām raksturpazīmēm. Rūpēties par mīļajiem un pievērsiet uzmanību tiem, kas jums dārgi. Labi un neieinteresēti akti dos jums neapstrīdamas priekšrocības. Turklāt jūs vienmēr varat paļauties uz palīdzību no tuvākajiem partneriem.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment