Mīlestības horoskops nedēļai no 21. maija 27. maijam – pretrunīga nedēļa

Mīlestība ir skaistākā no jūtām, pateicoties kurai dzīve atrod krāsas un cilvēks jūtas laimīgs. Daudz kas ir atkarīgs no augstām izjūtām. Paradokss ir tas, ka attiecību attīstība ir atkarīga no planētu ietekmes.

Mūs gaida ļoti vētraina un pretrunīga nedēļa. Dažiem planētu ietekme nesīs milzīgas pārmaiņas uz labo pusi, interesantas paziņas, mīlestības atzīšanu. Un kādu gaida diezgan grūta vilšanās, gan partnerī, gan mīlestībā. Astrologu mums pastāstīt, kā saglabāt mīlestības sajūtas un likt kaislei izcelties ar jaunu sparu.

Lasi arī: Dušas želeja, kas piemērota tieši tev

Auns

Auns, šonedēļ tavs mīļais cilvēks var kļūt par negatīvu emociju avotu. Visa vaina ir Saules ietekmē, kas padarīs jūsu garastāvokli nestabilu. Ja jūsu partnera uzvedība tagad un pēc tam izraisa agresijas uzbrukumu, tad mēģiniet visaptverošāk izteikties, apgalvojot savas prasības. Neglabājiet vilšanos pārāk ilgi. Vientuļajiem Auniem uz brīdi vajadzētu atlikt saziņu ar pretējo dzimumu.

Lasi arī: SEB: bērnu nākotnei biežāk krāj sievietes, toties vīrieši veic dāsnākas iemaksas

Vērsis

Venēra ar savu ietekmi izgaismos visu slepeno un intīmo. Tas attiecas uz jums. Būtu labāk, ja tev nebūtu nekādu noslēpumu, jo šonedēļ tie nāks uz virsmas. Personīgās attiecībās daudz, ja ne viss, ir atkarīgs no jums. Tev jārīkojas, lai sasniegtu to, ko tu gribi, jāiet uz priekšu, bet negaidiet labākus laika apstākļus pie jūras. Taču vientuļais Vērsis var būt spilgtu notikumu epicentrā, kuru rezultāts būs spēcīgas mīlestības sākums.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment